2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سلام

ببخشید تو این تاپیکت کامنت گذاشتم

دختر من ۸روزش و لرزش داره خیلی نگرانم دارم دق میکنم فردا قراره ببرم دکتر خودش چون اینجا متخصص مغزو اعصاب نداره

شما کجا دکتر بردین؟

تورو خدا راهنماییم کنین خیلی نگرانم

تازه ی ساله دخترمو از دست دادم خیلی نگران این بچمم

عزیزم سلام ببخشید تو این تاپیکت کامنت گذاشتم دختر من ۸روزش و لرزش داره خیلی نگرانم دارم دق میکنم ف ...

سلام لرزشش چجوریه؟ 

پسر من نوار مغز گرفت ۵ماهگیش دکتر گفت تشنج بوده از اون موقع دارو داد دیگه از ۸ماهگیش لرزش نداشت هنوز تحت نظر دکتره

پسرم خوبه راه رفت به موقع الانم کاملا همه چی میفهمه ولی حرف زدنش یکم عقبه که میگن تا ۳سالگی زمان داره

۳شنبه هم باز نوبت دکترشه

سلام لرزشش چجوریه؟  پسر من نوار مغز گرفت ۵ماهگیش دکتر گفت تشنج بوده از اون موقع دارو داد دیگه ...

عزیزم زیر یک ثانیه هس ولی زیاد اتفاق میفته  پاش میلرزه 

متاسفانه دوبار رفتم فوق تخصص مغزو اعصاب برای نوار مغز میگه فیلم بگیر بیار و منم تا میخام فیلم بگیرم قطع میشه و از طرفی شهر مون فقط همین دکترا داره...خیلی نگرانشم...میترسم دیر بشه ...نمیدونم باید چیکار کنم ...

عزیزم زیر یک ثانیه هس ولی زیاد اتفاق میفته  پاش میلرزه  متاسفانه دوبار رفتم فوق تخصص مغزو ...

عزیزم نترس منم از ۳ماهگیش تا ۵ماهگی درگیر بودم همش درحال فیلم گرفتن

هزار بار رفتم پیش دکتر خودش فوق تخصص عفوتی بود هی میگفت فیلم بگیر من میگرفتم میبردم میگف اشکال نداره 

اوایل فقط پاش تو خواب میپرید بعد لرزید و بعد بیدار بود و لرزید منم دیگه صبرم تموم شد مستقیم رفتم دکتر مغز و اعصاب گفت نوار بگیر گرفتم گفت تشنج خفیف 

من زار میزدم و میگفتم من ۲ماهه دازم میگم هی دکترش میگف اشکال نداره نکنه دیر شده ولی دکتر بهم گفت نه دیر نشده با دارو کنترل میشه بعد از اون ۳ماه طول کشید تا کامل کنترل شد

الانم پریشب دکتر بودم گفت خوبه حرف زدنشم اشکال نداره نگران نباش یاد میگیره

سلام لرزشش چجوریه؟  پسر من نوار مغز گرفت ۵ماهگیش دکتر گفت تشنج بوده از اون موقع دارو داد دیگه ...

شما کجا دکتر میبرین؟من میخاستم تهران وقت بگیرم که برلی اخر مرداد وقت دادن...از طرفی شوهرم کارگاه و مرخصی نمیدن بهش که با من بیاد و بدون نوبت بریم و بین مریض اجازه رفتن به داخل بدن...😭هر چی به دکتر میگم نوار مغز بنویس میگه اول فیلمشو بیار.‌‌فیلم هم راستش خودم گوشیم ساده هس و دکمه ای تا بخام فیلم بگیرم با گوشیم زمان از دستم رفته

عزیزم نترس منم از ۳ماهگیش تا ۵ماهگی درگیر بودم همش درحال فیلم گرفتن هزار بار رفتم پیش دکتر خودش فوق ...

الهی عزیزم

اخه عزیزم نمیدونم چیکار کنم دوبار رفتم مرکز استان به فوق تخصص مغزواعصابه میگم نوار بگیر میگه اول فیلم بیار و ارزشهای دخترم همش داره تعدادشان بیشتر میشه