2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 48 پست
شما کجا دکتر میبرین؟من میخاستم تهران وقت بگیرم که برلی اخر مرداد وقت دادن...از طرفی شوهرم کارگاه و م ...

من اصفهانم.دکتر قضاوی

به دکتر بگو نمیتونم فیلم بگیرم ببین اصلا تو فیلم مشخص نیس من ساعت ها گوشی رو تنظیم میکردم رو پسرم فیلمشو میگرفتم ولی دکتر متوجه نمیشد میگف اشکال نداره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من اصفهانم.دکتر قضاوی به دکتر بگو نمیتونم فیلم بگیرم ببین اصلا تو فیلم مشخص نیس من ساعت ها گوشی رو ...

دقیقا همینطوریه

دیروز دومین بار بود رفتم پیشش

گفتم آقای دکتر نوار بگیر بذار خیال من راحت شه

میگه دوستداری الکی بچه دارو بخوره خب بیا براش یه لیست بنویسم

نمیدونم اخه چرا این همه مقاومت میکنن برای نوار گرفتن

من از خدامه عادی باشه اما خب اینجوری با حرف خیالم راحت نیس

الهی عزیزم اخه عزیزم نمیدونم چیکار کنم دوبار رفتم مرکز استان به فوق تخصص مغزواعصابه میگم نوار بگیر ...

اره میگم که به مرور بیشتر میشه

ولی ببین حتی اگه خدای نکرده تشنجم بود نترس مثه من نکن با خودت. من از شدت ناراحتی شبش با امپول و سرم ارامبخش خوابیدم تا مدتها حالم بد بود ۱سال قرص ارامبخش میخوردم الانم خداروشکررررر بچم سالمه و در حال شیطونی نگران حرف زدنش تا حدودی هستم ولی اینم دکتر میگه خوب میشه

پیگیری کن ولی اروم باش نترس 

درسته لرزشاش زیر یه ثانیه هس اما تعدادش داره زیاد میشه

اول روزی یکی دوبار بود الان ب مرور بیشتر شده

اما دیروز دیدم پاشو بالا پایین میکرد مثل پدال زدن تا اومدم پشه بند شو بردارم پاشو بگیرم تو دستم قطع شد

اره میگم که به مرور بیشتر میشه ولی ببین حتی اگه خدای نکرده تشنجم بود نترس مثه من نکن با خودت. من از ...

راستش دست خودم نیس

اخه خودمو یکم مقصر میدونم چون دخترم زود بدنیا اومد 

سالگرد دختر اولین بود دست خودم نبود ناراحت بودم و استرس داشتم

از طرفی نمیدونم چه آینده ای پیش رومه

راستش دست خودم نیس اخه خودمو یکم مقصر میدونم چون دخترم زود بدنیا اومد  سالگرد دختر اولین بود ...

منم همش میگفتم من مقصرم چون استرس داشتم تو بارداریم نه عزیزم کاری به این چیزا نداره

بعدم شما هنوز معلوم نیس تشنج باشه ایشالا که نیس

ولی اگه میتونی دکترشو عوض کن 

من پیش دکتر قضاوی که رفتم اصلا نگفت فیلم بگیر مستقیم گفت نوار بگیر

منم همش میگفتم من مقصرم چون استرس داشتم تو بارداریم نه عزیزم کاری به این چیزا نداره بعدم شما هنوز م ...

خیلی دوستدارم عوض کنم اما تو استانمون همین ی دونه دکتر مغزواعصابه ک تو بیمارستان کودکانه و تا الان دوبار رفتم پیشش

چون سنش‌کنه شوهرم اجازه نمیده تنهایی برم تهران و از منشی خاهش کنم  شاید بین مریض فرستاد خودشم که اصلا مرخصی نمیدن 

از روز اول زایمانم تنها دارم میبرمش دکتر و کارم شده گریع چون خودم اینجا غریبم

خیلی دوستدارم عوض کنم اما تو استانمون همین ی دونه دکتر مغزواعصابه ک تو بیمارستان کودکانه و تا الان د ...

عزیزم کاش میتونستم کمکت کنم

جریان منو برا شوهرت بگو 

بگو مجبور شدم دکتر پسرمو عوص کنم و مشخص شده تشنجه

عزیزم کاش میتونستم کمکت کنم جریان منو برا شوهرت بگو  بگو مجبور شدم دکتر پسرمو عوص کنم و مشخص ...

باشه عزیزم

یه جورایی چون دختر قبلیمو بردم تهران و خیلی تو ای سی یو بود و اخرش از دستش دادم

الان خونوادش میگن اون بچه سالم بود خودش بچرو به کشتن داد

از طرفی میگه ۱۲رد بشه تازه زایمان‌کردی چجوری میری تهران وقتی هیج جای اون جا رو بلد نیستی و نرفتی