دوستان حدود یکسالی میشه که مادرشوهرم به گفته یخودش یه وسیله باارزش گم کرده..بعد همش جلو من خودش و مادرش یه جوری حرف میزنن که یعنی تو بردیشون..من و مادرشوهرم تو یه خونه مشترک زندگی میکنیم..همه چیزمون مشترکه..دوستان اگر شما بودید در جواب نفرین هایی که میکنه که یعتی با توام چیکارمیکردید؟؟اینم بگم من اصلا از جای وسیلش خبر نداشتم...الان خیلی ناراحتم حس میکنم همه جا میگن من دزدم...خواستم بهشون بگم عزیزش بمیره که بهم تهمت بزنه..خسته شدم...اینم بگم برادرشوهرم خیلی دوستاش رو میاره خونه ولی مادرشوهرم تاکید داره که کار اونا نیست و کار یکی دیگس..مهمون و اینا هم نمیاد که بگم شاید با فلانیه و منظورش من نیستم.
دقیقا حالا اینا خوبه که تورو میگفتن، برای من دخترخالمو می گفتن و به گوشم میزدن دوس دارن مرداشو ...
دقیقا با حرفت موافقم...حالا باز حیا نمیکنه..نشسته مثال میزنه فلانی زنه خیانت کرد ولی شوهرش گذاشت رو سرش وخدمت کرد بهش..خجالتم نمیکشن..حالا زبونم لال اگه من اون کارمیکردم الان به 10تیکه قسمت شده بودم.
خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
همین مشکل رو خواهرمنم داشت چقدر خواهرم زجه زد.خواهرمم شب و روز باصدای بلند روی نماز میگفت هرکی برد خرج کفن و دفن بچه اش بشه.بعد مدتی میگفتن نفرین نکن هرکی برد صدقه سر بچه هامون و عروسم.ولی خواهرم کوتاه نمیومد و ادامه میداد.بعد معلوم شد کار دامادشون بوده و میخواستن صداش درنیاد و همچنان همه مشکوک به خواهرم باشن.خواهرمم جلوی همه گفتش
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
یه بار یه قرانو بزار تو کیفت ببر خونه مادر شوهرت بخون از اون قران کوچیک ها بعد که شروع کردن به نفرین الان میگه دزدی کرده قرانم میخونه برای ما توم زرنگ باش قرانو ببند بعد بگو از این قران میخوام لای جون وخانواده اون کسی بشه که وسیله مادر شوهر عزیزمو برده انشاالله یه روز خوش نبینه تو زندگیش از این قران میخوام که با مرگ عزیزانش جواب گو باشه همین کافیه بعدم اخرش به مادر شوهرت بگو مادر جون دیگه نگو خدا خودش حقتو میگیره چون چوب خدا بی صداس نمی زاره حق هیچ کس ناحق بشه هرکی برده توانشو میده