2777
2789
عنوان

تهمت زدن خانواده شوهر.

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم قلب ادم تیکه تیکه میشه

اره واقعا مخصوصا به یکی از همسایه ها هم گفته اون خانم هم با من صمیمیه گفته ک کار دوست های پسرم نیست و کار یکی دیگس

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

یا اینکه توم یه بار که اون دباره گفت ونفرین کرد وگفت توم بگو منم مثلا فلان چیزم دزدیدن خدا ذلیل کنه کسی رو که میره خونه مردم ادم چقدر میتونه بی شخصیت وبی خانواده باشه که خونه مردم دزدی کنه مگه خدا شاهدو ناظر همه نیست چطور دلو جرات دارن دزدی میکنن مگه فردا روز نمیمیرند باید تو اون دنیا جواب گو باشن

نه بهش نگو بعد میگه حتما به خودش شک دلره تو هم نفرین کن بگو الهی خیر نبینه و اینا از ته دل بگو که ب ...

مررسی دوستم...واقعا دلم شکسته ...بعد من به زن همسایمون هم میگم منظورش با منه و اینا اونم انگار باور کرده ک کار منه...😄😄

ینی بهت قول صد درصد میدم وقتی بهت تهمت زدن توهمین روزها ی بلایی سر خودشون میاد یکیشون ابروشون رومیبر ...

اتفاقا زمانی که نفرین میکرد پای برادرشوهر الکی پیچ خورد شکست و عمل شد..پدر مادرشوعرم الکی الکی فوت شد..

ینی بهت قول صد درصد میدم وقتی بهت تهمت زدن توهمین روزها ی بلایی سر خودشون میاد یکیشون ابروشون رومیبر ...

دقیقا حالا اینا خوبه که تورو میگفتن، برای من دخترخالمو می گفتن  و به گوشم میزدن دوس دارن مرداشونو غیرتی نشون بدن و مردای بقیه رو بی غیرت ، دخترخاله من نامزد بود با نامزدش و دوتاشون میرفتن بیرون و میگفتن چقدر بی غیرت زنش و با دوستاش میبره بیرون، توی جمع خانوادگی خاله همسرم  با افتخار میگفت دوستای همسرش که مجرد هستن اومدن خونشون خوابیده درصورتی که خودش هم خونه بوده بعد من همینو چماق کردم به همسرم گفتم  ، همسر من هم پشت من دراومد و جواب مادر و خاله هاشو داد ، آخه هیچوقت واقعیتو به مردا نمیگن فقط چیزی که به نفع خودشون هست میگن 

اتفاقا زمانی که نفرین میکرد پای برادرشوهر الکی پیچ خورد شکست و عمل شد..پدر مادرشوعرم الکی الکی فوت ش ...

حالا منتظر باش ببین چی میشه...من ک دلمو هزارتیکه شکسته بود الان میفهممت چی کشیدی

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
اره ازش بپرس بعد اگه گفت نه بگو پس چرا اینقدر به من می‌گوید من بخدا از وسیله شما خبر ندارم بعد تو هم ...

عاای گفتی...حتما اینکارو میکنم