2777
2789
عنوان

تهمت زدن خانواده شوهر.

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 50 پست
دقیقا حالا اینا خوبه که تورو میگفتن، برای من دخترخالمو می گفتن  و به گوشم میزدن دوس دارن مرداشو ...

دقیقا با حرفت موافقم...حالا باز حیا نمیکنه..نشسته مثال میزنه فلانی زنه خیانت کرد ولی شوهرش گذاشت رو سرش وخدمت کرد بهش..خجالتم نمیکشن..حالا زبونم لال اگه من اون کارمیکردم الان به 10تیکه قسمت شده بودم.

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم

همین مشکل رو خواهرمنم داشت چقدر خواهرم زجه زد.خواهرمم شب و روز باصدای بلند روی نماز میگفت هرکی برد خرج کفن و دفن بچه اش بشه.بعد مدتی میگفتن نفرین نکن هرکی برد صدقه سر بچه هامون و عروسم.ولی خواهرم کوتاه نمیومد و ادامه میداد.بعد معلوم شد کار دامادشون بوده و میخواستن صداش درنیاد و همچنان همه مشکوک به خواهرم باشن.خواهرمم جلوی همه گفتش

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار یه قرانو بزار تو کیفت ببر خونه مادر شوهرت بخون از اون قران کوچیک ها بعد که شروع کردن به نفرین الان میگه دزدی کرده قرانم میخونه برای ما توم زرنگ باش قرانو ببند بعد بگو از این قران میخوام لای جون وخانواده اون کسی بشه که وسیله مادر شوهر عزیزمو برده انشاالله یه روز خوش نبینه تو زندگیش از این قران میخوام که با مرگ عزیزانش جواب گو باشه همین کافیه بعدم اخرش به مادر شوهرت بگو مادر جون دیگه نگو خدا خودش حقتو میگیره چون چوب خدا بی صداس نمی زاره حق هیچ کس ناحق بشه هرکی برده توانشو میده 

یه بار یه قرانو بزار تو کیفت ببر خونه مادر شوهرت بخون از اون قران کوچیک ها بعد که شروع کردن به نفرین ...

ببین تو صورتم بع صورت علنی نگفتن که تو بردی ولی حرفاشون و نفریناشون و رفتارشن مخصوصا مادرمادرشوهرم دقیقا منظورش با منه‌‌

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
ببین تو صورتم بع صورت علنی نگفتن که تو بردی ولی حرفاشون و نفریناشون و رفتارشن مخصوصا مادرمادرشوهرم د ...

برن بمیرن آدمایی که تهمت میزنن براحتی ،شمااگر نفرین میکنی به غزیز کسی نکن شایداون بیخبر باشه همیشه به خود شخص بگید

ببین تو صورتم بع صورت علنی نگفتن که تو بردی ولی حرفاشون و نفریناشون و رفتارشن مخصوصا مادرمادرشوهرم د ...

سلام عزیزم خوبی، بلاخره چیکار کردی؟ منم بهم تهمت میزنن خانواده شوهرم دقیقا مثل شما هستم، نمیدونم چیکار کنم