دوستان حدود یکسالی میشه که مادرشوهرم به گفته یخودش یه وسیله باارزش گم کرده..بعد همش جلو من خودش و مادرش یه جوری حرف میزنن که یعنی تو بردیشون..من و مادرشوهرم تو یه خونه مشترک زندگی میکنیم..همه چیزمون مشترکه..دوستان اگر شما بودید در جواب نفرین هایی که میکنه که یعتی با توام چیکارمیکردید؟؟اینم بگم من اصلا از جای وسیلش خبر نداشتم...الان خیلی ناراحتم حس میکنم همه جا میگن من دزدم...خواستم بهشون بگم عزیزش بمیره که بهم تهمت بزنه..خسته شدم...اینم بگم برادرشوهرم خیلی دوستاش رو میاره خونه ولی مادرشوهرم تاکید داره که کار اونا نیست و کار یکی دیگس..مهمون و اینا هم نمیاد که بگم شاید با فلانیه و منظورش من نیستم.
یا اینکه توم یه بار که اون دباره گفت ونفرین کرد وگفت توم بگو منم مثلا فلان چیزم دزدیدن خدا ذلیل کنه کسی رو که میره خونه مردم ادم چقدر میتونه بی شخصیت وبی خانواده باشه که خونه مردم دزدی کنه مگه خدا شاهدو ناظر همه نیست چطور دلو جرات دارن دزدی میکنن مگه فردا روز نمیمیرند باید تو اون دنیا جواب گو باشن
ینی بهت قول صد درصد میدم وقتی بهت تهمت زدن توهمین روزها ی بلایی سر خودشون میاد یکیشون ابروشون رومیبر ...
دقیقا حالا اینا خوبه که تورو میگفتن، برای من دخترخالمو می گفتن و به گوشم میزدن دوس دارن مرداشونو غیرتی نشون بدن و مردای بقیه رو بی غیرت ، دخترخاله من نامزد بود با نامزدش و دوتاشون میرفتن بیرون و میگفتن چقدر بی غیرت زنش و با دوستاش میبره بیرون، توی جمع خانوادگی خاله همسرم با افتخار میگفت دوستای همسرش که مجرد هستن اومدن خونشون خوابیده درصورتی که خودش هم خونه بوده بعد من همینو چماق کردم به همسرم گفتم ، همسر من هم پشت من دراومد و جواب مادر و خاله هاشو داد ، آخه هیچوقت واقعیتو به مردا نمیگن فقط چیزی که به نفع خودشون هست میگن