2777
2789
عنوان

سلام دوستان

147 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من قبلا یک خواستگار فامیل داشتم و جواب رد دادم و همسرخودم انتخاب کردم ودوسش دارم و من عقد کرده هستم اون آقا نمیزاره کسی طرف من بیاد همجا مراقبمه حتی شوهرم بیاد نزدیکم از طریق همه دعوا درست میکنه نمیزاره همش ارامش زندگی منو بهم میزنه و همه باخودش داره و خودش الان عروسی کردبازم زندگی منو بهم میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چطور بهش رو می ده؟ خودت برو سمته شوهرت

همین کار رو میکنم اما اون اقا از طریق جوردیگه زندگیمو بهم میزنه من الان ۸سال عقدم نمیتونیم بدون دلیل بریم سر زندگیمون هر دفعه یک مشکل پیش میاد خسته شدم

پیش کی من اگه ب شوهرم بگم کتکش میزنه دعوا میشه اون هم میترسم بدتر بره دعای چیزی بگیره

اگه نگی و شوهرت بفهمه طور دیگه برداشت میکنه

شکایتش و بکن به دادگاه

امضا ازش میگیرن و تعهد که دیگه نتونه مزاحمت بشه

اگه نگی و شوهرت بفهمه طور دیگه برداشت میکنه شکایتش و بکن به دادگاه امضا ازش میگیرن و تعهد که دیگه نت ...

خوب گفتم گفته ولش کن میرم کتکش میزنم من ترسیدم یک اتفاقی بیافته

اگه نگی و شوهرت بفهمه طور دیگه برداشت میکنه شکایتش و بکن به دادگاه امضا ازش میگیرن و تعهد که دیگه نت ...

الان هم میخواد ابرو منو ببر بگه مثلا من با این هستم کاراش اینو نشون میده

هدفش بهم زدن زندگی منه

درصورتیکه اون عروسی کرده بازم دست از سرمن برنمیداره نمیدونم چی گیرش میاد

چجوری ثابت کنم که دنبالم میاد چی بگم تو فامیل دوست اشنا

خوب گفتم گفته ولش کن میرم کتکش میزنم من ترسیدم یک اتفاقی بیافته

چی بگم ایشالله که دست از سرتون برداره

یه دعا بنویس که این دلش سرد شه دست از سرت برداره

دعا منظورم پیش یه آدم دل پاک هست و دعای قرآن نه طلسم و ...