_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 عنوان بی بی چک ... 393 بازدید | 51 پست فردا میخوام بی بی چک بزارم خیلی استرس دارمه ...پنجشنبه موئدم بود ...دعام کنید یه چیزی بگید اروم بشم مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚 1400/03/09 | 02:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarehendone۷۲۴ عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 289 هرچی خدا بخواد من جات بودم الان میزاشتم بخششلازم نیستاعدامشکنید!
vidar عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1189 استرس بدترین چیزه عزیزم,من خودم ی ماه عقب انداختم دلیل نشدنمم استرس بود,نفس عمیق بکش,ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 اگ میشه تاپیکای قبلیمو بخونید مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 هرچی خدا بخواد من جات بودم الان میزاشتم گفتن صبحا دقیق تره مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
افتو عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1410 اگه پریودات همیشه منظم بوده خیلی امیدوار باش،اگه نه زیاد به خودت امید الکی نده که توذوقت بخوره،انشاالله هرآنچه میخواهی شود بااااااانوووو میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 بارداری عزیزم از کجا میگی مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 استرس بدترین چیزه عزیزم,من خودم ی ماه عقب انداختم دلیل نشدنمم استرس بود,نفس عمیق بکش,ایشالا هرچی خیر ... اخه یه علائمایی دارم همین الان نافم و زیر نافم همش تیر میکشه وقتی میرم دسشویی خیلی بیشتر مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
dokhtarehendone۷۲۴ عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 289 گفتن صبحا دقیق تره خب الحمدالله بخششلازم نیستاعدامشکنید!
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 اگه پریودات همیشه منظم بوده خیلی امیدوار باش،اگه نه زیاد به خودت امید الکی نده که توذوقت بخوره،انشاا ... اره یه سالی هست منظم شده مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
vidar عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1189 اخه یه علائمایی دارم همین الان نافم و زیر نافم همش تیر میکشه وقتی میرم دسشویی خیلی بیشتر ان شاالله که خیره,ولی این وقتاادم یکم توهمم میزنه,الان بیبی بزار ایشالا خبرخوش بدی بهمون😍😍😍😍
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 ان شاالله که خیره,ولی این وقتاادم یکم توهمم میزنه,الان بیبی بزار ایشالا خبرخوش بدی بهمون😍😍😍😍 نه باور کن توهم نیست ده روزه ک دارم تاپیکای قبلیمو بخون مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
delvin9898 عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1517 اره یه سالی هست منظم شده الان داشتم تاپیک دیروزتو میخوندم چرا امروز بی بی نزاشتی دختر انقد استرس خوب نیستا برو امتحان کن ان شاء الله که مثبته باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔