2777
2789
عنوان

بی بی چک ...

393 بازدید | 51 پست

فردا میخوام بی بی چک بزارم خیلی استرس دارمه ...

پنجشنبه موئدم بود ...

دعام کنید 

یه چیزی بگید اروم‌ بشم

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی خدا بخواد      من جات بودم الان میزاشتم

گفتن صبحا دقیق تره

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚

اگه پریودات همیشه منظم بوده خیلی امیدوار باش،اگه نه زیاد به خودت امید الکی نده که توذوقت بخوره،انشاالله هرآنچه میخواهی شود بااااااانوووو  

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
استرس بدترین چیزه عزیزم,من خودم ی ماه عقب انداختم دلیل نشدنمم استرس بود,نفس عمیق بکش,ایشالا هرچی خیر ...

اخه یه علائمایی دارم همین الان نافم و زیر نافم همش تیر میکشه وقتی میرم دسشویی خیلی بیشتر 

اگه پریودات همیشه منظم بوده خیلی امیدوار باش،اگه نه زیاد به خودت امید الکی نده که توذوقت بخوره،انشاا ...

اره یه سالی هست منظم شده 

اخه یه علائمایی دارم همین الان نافم و زیر نافم همش تیر میکشه وقتی میرم دسشویی خیلی بیشتر 

ان شاالله که خیره,ولی این وقتاادم یکم توهمم میزنه,الان بیبی بزار ایشالا خبرخوش بدی بهمون😍😍😍😍

ان شاالله که خیره,ولی این وقتاادم یکم توهمم میزنه,الان بیبی بزار ایشالا خبرخوش بدی بهمون😍😍😍😍

نه باور کن توهم نیست ده روزه ک دارم 

تاپیکای قبلیمو بخون

اره یه سالی هست منظم شده 

الان داشتم تاپیک دیروزتو میخوندم چرا امروز بی بی نزاشتی دختر انقد استرس خوب نیستا برو امتحان کن ان شاء الله که مثبته

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔