_ناهید_ مدیر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 عنوان بی بی چک ... | مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 51 پست فردا میخوام بی بی چک بزارم خیلی استرس دارمه ...پنجشنبه موئدم بود ...دعام کنید یه چیزی بگید اروم بشم مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚 1400/03/09 | 02:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 فردا صبح برو آزمایش بده ان شاءالله بارداری دلشو ندارم بخدا فعلا صبر میکنم تا اخر هفته ببینم اگ خدا خواست پری نیومد میرم بنظرت منفیه ؟ مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
سعیمیکنم عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3376 دلشو ندارم بخدا فعلا صبر میکنم تا اخر هفته ببینم اگ خدا خواست پری نیومد میرم بنظرت منف ... ان شاءالله که بارداریالهی آمین
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 ان شاءالله که بارداری الهی آمین ممنون عزیزم مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
vidar عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1189 عزیزم گفتم بالا عکسشم فرستادم بخون پیامارو عزیزدلم ایشالا که باشه,یدونه دیگع بیبی بزن یابرو ازمایش ایشالا مامان شدی😍😍😍😍😍🙏🙏🙏
افتو عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1410 رنگ خطش چجوری بود مال من قهوه ایه عقب هم انداخته بودی ؟ همین رنگ مال شما بود،اره دو سه روزی عقب انداخته بودم میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 عزیزدلم ایشالا که باشه,یدونه دیگع بیبی بزن یابرو ازمایش ایشالا مامان شدی😍😍😍😍😍🙏🙏🙏 مرسی گلم فعلا صبر میکنم تا ببینم چی پیش میاد مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 همین رنگ مال شما بود،اره دو سه روزی عقب انداخته بودم امیدوارم برامنم همین باشه مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚