2777
2789
عنوان

بی بی چک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسم میگه مطمئنم😉

اروم شدمه یکم

بهت خبر میدم گلم 

اگ دوس داری تاپیکای قبلمو بخون

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
الان داشتم تاپیک دیروزتو میخوندم چرا امروز بی بی نزاشتی دختر انقد استرس خوب نیستا برو امتحان کن ان ش ...

خب بنظرت باردارم ؟ 

فردا صب میذارم

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
اره یه سالی هست منظم شده 

پس امیدوار باش  تایپیکای قبلتو هم خوندم اگه باردار بودی هفته۶حتما سنو بده،چون سابقه خارج رحمی داشتی،البته انشاالله که دیگه برات تکرار نمیشه و نی نی قشششششنگ میشینه وسط دلت  چون تجربه خارج رحمی رو دارم بهت میگم

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
ایشالا پس نینی داری عزیزم😍😍😍😍 بیبی بزن یدونه

مرسی انشالله 

فردا صب میذارم 

تو رو خدا دعام کنید 

خدا میتونه معجزه کنه 

مال من که یه روز قبل موعود مثبت شد، اگه انشالله باشی الانم بذاری نشون میده،به منم استرس دادی 

انشاالله مرسی 😘

دعام کنید 

پس امیدوار باش   تایپیکای قبلتو هم خوندم اگه باردار بودی هفته۶حتما سنو بده،چون سابقه خارج رحمی ...

چشم عزیزم حتما دعام کن 

فردا صبح بزن مطمئن باش بارداری برای دل شکسته من دعاکن😔

وای خدا قربونت برم 

میگم تاپیکامو خوندی ؟؟ 

امیدوارم خدا نظر کنه به هردومون فدای دلت بشم 

امیدوارم یه دنیای سبز تو دلت جا بشه 

چشم عزیزم حتما دعام کن 

حتتتتمااا ،اززز ته دلم برات دعا کردم و حمد میخونم،تو هم برام دعا کن اینبار ناامید برنگردم  

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
حتتتتمااا ،اززز ته دلم برات دعا کردم و حمد میخونم،تو هم برام دعا کن اینبار ناامید برنگردم   &nb ...

انشالله عزیزم خدا بهت نظر کنه گللللم