2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم اگ یه زن ببینی..

| مشاهده متن کامل بحث + 10808 بازدید | 66 پست
اینقدر حساس نباشید، از زندگی لذت ببرید، با هم پ.و .رن ببینید و با هم لذت ببرید!

واقعا که قباحت هم خوب چیزیه دیدن فیلم پو رن علاوه بر گناهش . اثرات روحی وحشتناکی رو ادم داره. چرا تشویق میکنی هرچند شنونده باید عاقل باشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
تو باسن مرغ نشون مردا بده تحریک میشن فقط بدون اون لحظه قدرت تجزیه و تحلیل ندارن با همونم تحریک میشن

خب من ی سوال از شما میپرسم اگ متوجه بشی ک شوهر شما ب زن بازیگر یا فیلم پورررن یا ی عکس سک.سی تحریک شده  البته برا خودم پیش نیومده ولی فرض کنید ک برا شما پیش اومده واکنشتون چیه ناراحت نمیشید؟ چرا میزارید ب پای غریضع؟

ینس واکنشتون امقپ ریلکسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم ذات همه مردا همینه

خب من ی سوال از شما میپرسم اگ متوجه بشی ک شوهر شما ب زن بازیگر یا فیلم پورررن یا ی عکس سک.سی تحریک شده  البته برا خودم پیش نیومده ولی فرض کنید ک برا شما پیش اومده واکنشتون چیه ناراحت نمیشید؟ چرا میزارید ب پای غریضع

ینی چون ذاتش اینه از دیت شوهرتون ناراحت نمیشیپ اره

خب من ی سوال از شما میپرسم اگ متوجه بشی ک شوهر شما ب زن بازیگر یا فیلم پورررن یا ی عکس سک.سی تحریک ش ...

فیلم پو رن کارش تحریک ادماس زنو مردم نداره.. ناراحتی به چه معنا این که اعتماد بنفسمو از دست بدم یا بگم بهم خیانت شده به نوعی؟ اعتماد بنفسمو که از دست نمیدم چون من خودمو دارم میبینم بی نقصم و مشکلی ندارم، حس خیانت باشه که اونم نیست اخه چه خیانتی میلیونها ادم دارن همون فیلما رو میبینن.. حرف اینه عزیزم زنها با مردها تو این قضیه متفاوتن هییییچی ربطی هم به زیبایی همسرشون نداره 

خب من ی سوال از شما میپرسم اگ متوجه بشی ک شوهر شما ب زن بازیگر یا فیلم پورررن یا ی عکس سک.سی تحریک ش ...

من و شوهرم فیلم پو رن قطعا نمیبینیم.اما اگر ببینه و تحریک بشه از تحریک شدنش ناراحت نمیشم ،بلکه از فیلم پو رن دیدنش ناراحت میشم.چون میدونم اثرات روحی و روانی بدی داره و متاسفانه درخواستهای بیجای بعدش رو در پی داره. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
فیلم پو رن کارش تحریک ادماس زنو مردم نداره.. ناراحتی به چه معنا این که اعتماد بنفسمو از دست بدم یا ب ...

خب چرا اعتماد ب نفستون از دست ندید ؟ اولا ک همه ما حالا شمارو نمدونم اما بدنامون ترک داره حالا یکی کم یکی زیاد شیکم داریم یکی کم یکی زیاد رونا و باسنمون انقد بزرگ نیس .. و خیلی چیزا!! حالا شما فک کن شوهرت شمارو داره ک ب قول خودت بی نقصی بیاد شمارو ببینه تحریک بشه چجوری بهش حق میدید ک با بدن یکی دیگ تحریک بشه لطفا یکم فراتر برو فقط ک ی تحریک نیس مطکعن باش تو ذهنشون با یارو س.ک.س میکنن

از اینکه چرا تحریک شده ناراحت نمیشم چون غریزه ی یه مرد همینه از این ناراحت میشم که چرا از این فیلما نگاه کرده یعنی چرا خودشو تو موقعیتی گذاشته که تحریک شه(اصلا اگه خدایی نکرده بفهمم از این فیلما میبینه هم خودمو کتک میرنم هم اونو😂😂😂😂)

دوست من شوهر شما که خودش نرفته فیلم ببینه شما بهش گفتی اگه من فیلم بهت نشون بدم

معلومه که تحریک میشه چیز عجیبی نیست

مهم اینه که خودش نره سراغ اینجور چیزا

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
خب من معتقدم تحریک دست خودشونه اگ مثلا ی زن ببینه تو دلش بگه به به عجب باسنی داره خب تحریک مبشه ولی ...

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست

شما اگه به شوهرت فیلم نشون دادی و ایشون تحریک نشد مطمئن باش که شوهرت احتمالا مریض شده و باید بره پیش پزشک

من حتی تحقیق هم کردم راجب این موضوع

مردا با چشم تحریک میشن خانم ها با گوش و حرفای عاشقانه

اگه قرارا باشه فقط با شما تحریک بشه خب پس اونقت زمان مجردی هم نباید با هیچکس جز شما تحریک میشد؟

از اینکه چرا تحریک شده ناراحت نمیشم چون غریزه ی یه مرد همینه از این ناراحت میشم که چرا از این فیلما ...

خب اون همیشه میگفت ک اگ ی مردی سیر باشه تحریک نمیشه جذب کسی نمیشه .خب اگه اینجوریه ک طبیعیع ک تحریک بشه با فیلم و کلا تحریک شدنشون طبیعی هست

خب فیلمو ادم بگه نرو مبین اونا هم نبینن

تو خیابون ک همه تیپای افتضاح زدن چی ؟ انقد شلوارشون بالا میکشن ک همه جاشون دیده میشه😉 بعد اونجا بهشون حق بدیم بگیم خب پس طبیعیه میرن تو خیابون اونا هم جلو چشمشون ! تحریک بشن؟

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست شما اگه به شوهرت فیلم نشون دادی و ایشون تحریک نشد مطمئن باش که شوهرت احت ...

ینی شما بفهمید شوهرتون ب یع خانمی تحریک شده دقیقا واکنشتون مینویسید؟؟

خب چرا اعتماد ب نفستون از دست ندید ؟ اولا ک همه ما حالا شمارو نمدونم اما بدنامون ترک داره حالا یکی ک ...

ترک و پوست صافو این چیزای اینمدلی که تو تمام فیلمهای خارجی فی لتر میشن عزیزم..بقیه مشکلاتی هم که گفتی با ورزش حل میشه حتی تو خونه. بحث اجازه دادن من نیست عزیزم مغز مردها اینجوریه  چه بخوایم و چه نخوایم حتی یه سریال معمولی ایرانی با اون حجابشون رو یه بازیگر کراش میزنن و تصورشون تا کجاها که نمیره این چیزی نیست که ما بتونیم کنترل کنیم. منم بگم تحریک نشو اون میگه باشه چشم ولی آیا حقیقت داره؟ چرا خودمون رو گول بزنیم اخه. بهتریین راه اینه که بحثی در این مورد نکنیم اصلا چون فقط خودمون رو ناراحت میکنیم و بی اعتماد 

ترک و پوست صافو این چیزای اینمدلی که تو تمام فیلمهای خارجی فی لتر میشن عزیزم..بقیه مشکلاتی هم که گفت ...

ما زن ها میدونیم فیلتره مردا هرچی ببینن همونو قبول دارن 

اخه مگ میشه ادم یکیو دوست داشته باشه اما بتونه کنار بیاد با اینک اینا ذاتشونه غریضشونه .من وقتی تصور کنم ک شوهرم شاید رو یکی کراش بزنه یا تحریک شه میخام بمیرک😪

ما زن ها میدونیم فیلتره مردا هرچی ببینن همونو قبول دارن  اخه مگ میشه ادم یکیو دوست داشته باشه ...

پس شمایی که انقدر حساسی چرا حرفشو پیش میکنی و تصور ذهنی خودتو خراب میکنی با ارامش به زندگیت ادامه بده 

خب اون همیشه میگفت ک اگ ی مردی سیر باشه تحریک نمیشه جذب کسی نمیشه .خب اگه اینجوریه ک طبیعیع ک تحریک ...

خوب تو خیابون هم باید چشمش رو کنترل کنه(البته قبول دارم که بعضی خانما واقعا حیا رو قورت دادن)

اگه کلا با چشم اندام خانمها رو دنبال کنه و بهشون خیره بشه  یعنی اصلا خودش هم قصد تحریک شدن داره واین اشتباهه و واقعا جای ناراحتی داره

ولی اینکه شما خودت بهش فیلم نشون بدی و انتطار داشته باشی تحریک نشه این غیر منطقیه

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
ینی شما بفهمید شوهرتون ب یع خانمی تحریک شده دقیقا واکنشتون مینویسید؟؟

اگه بفهمم نداره که

قطعا میدونم اینجوریه

قطعا ممکنه با خانم های دیگه تحریک بشه

ولی نباید خودشو تو شرایطی قرارا بده که تحریک بشه

باید نگاه به زن نامحرم نکنه

باید فیلم خاک ب ر سری نبینه

خب وقتی خودش رفت فیلم دید اون ناراحت کنندس

ولی وقتی نگاه نمیکنه  خب تقصیری نداره

اگه چشمش بیفته یه لحظه خب ممکنه تحریک هم بشه

اما خب نباید دیگه ادامه بده عمدی