2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم اگ یه زن ببینی..

| مشاهده متن کامل بحث + 10808 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن لخت ببینه تحریک نشه؟ اونم تو فیلمای پورن.؟ والا منم تحریک میشم چ برسه به یه مرد😂 یکم منطقی باش چ ...

خب من معتقدم تحریک دست خودشونه اگ مثلا ی زن ببینه تو دلش بگه به به عجب باسنی داره خب تحریک مبشه ولی اگ با خودش بگه که اینک مالی نیس زن خودم بهتره مطمعنا تحریک نمیشه!!!! خودتون گول نزنید

خب من واقعا تحریک نمیشم ب مردهای پو.رن برای همین توقع دارم اونم نشع

آناتومی بدن فرق داره این واقعا ی گیر الکی خب از این فیلم ها نبینید 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
اینقدر حساس نباشید، از زندگی لذت ببرید، با هم پ.و .رن ببینید و با هم لذت ببرید!

چقدر خوبی شما😄

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
خب معلومه دختر خوب نه شما نه هیچ زن دیگه ای با دیدن یه مرد لخت تحریک نمیشن ولی ولی خلقت مردها جور دی ...

خب من معتقدم تحریک دست خودشونه اگ مثلا ی زن ببینه تو دلش بگه به به عجب باسنی داره خب تحریک مبشه ولی اگ با خودش بگه که اینک مالی نیس زن خودم بهتره مطمعنا تحریک نمیشه!!!! خودتون گول نزنید

اسی با این سوال پرسیدنت .نکنه بچه مدرسه ای هستی عروست کر ن 

خب من معتقدم تحریک دست خودشونه اگ مثلا ی زن ببینه تو دلش بگه به به عجب باسنی داره خب تحریک مبشه ولی ...

ببین عزیزم اصلااااا ربطی به هیکل طرف نداره من چه زنای دااااغونی رو دیدم که با مردا هستن و رابطه دارنو مردا هم ولشون نمیکنن بیا بیرون ازاین فکر که زن من بهتره پس من با این یکی تحریک نمیشم 

عشق نمیتونه تو این قصیه جلو مردا رو بگیره شما میگی هیکل خوب!

تحریک پذیری در این موارد، دقیقا مثل حس تشنگی و گرسنگیه. یک نیاز و غریزه ی حتمی در انسانها و شدید ...

خب منم بهش گفتم بعد از رابطمون .ینی موقعی ک گرسنه و تشنه نیست!!

خب من معتقدم تحریک دست خودشونه اگ مثلا ی زن ببینه تو دلش بگه به به عجب باسنی داره خب تحریک مبشه ولی ...

تو باسن مرغ نشون مردا بده تحریک میشن فقط بدون اون لحظه قدرت تجزیه و تحلیل ندارن با همونم تحریک میشن

مشکل تو اینه که خودت رو با همسرت مقایسه میکنی و تفاوتی رو که بین زن و مرد هست رو نادیده میگیری. دوستان هم گفتند مرد از طریق دیدن تحریک میشه ولی زن از طریق لمس و نوازش. 

تو میگی خودتو کنترل میکنی و تحریک نمیشی بخاطر این هست که خلقت تو اینجوریه ،دست کسی بهت نخورده که تحریک بشی. 

ولی دیدی زنا لباس خواب و مخصوص رابطه میپوشن ،؟ چونکه مرد با دیدنش تحریک بشه 

دیگه واضحتر از این نمیتونستم قانعت کنم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
ببین عزیزم اصلااااا ربطی به هیکل طرف نداره من چه زنای دااااغونی رو دیدم که با مردا هستن و رابطه دارن ...

خب من ی سوال از شما میپرسم اگ متوجه بشی ک شوهر شما ب زن بازیگر یا فیلم پورررن یا ی عکس سک.سی تحریک شده  البته برا خودم پیش نیومده ولی فرض کنید ک برا شما پیش اومده واکنشتون چیه ناراحت نمیشید؟ چرا میزارید ب پای غریضع

مشکل تو اینه که خودت رو با همسرت مقایسه میکنی کگو تفاوتی رو که بین زن و مرد هست رو نادیده میگیری. دو ...

خب من ی سوال از شما میپرسم اگ متوجه بشی ک شوهر شما ب زن بازیگر یا فیلم پورررن یا ی عکس سک.سی تحریک شده  البته برا خودم پیش نیومده ولی فرض کنید ک برا شما پیش اومده واکنشتون چیه ناراحت نمیشید؟ چرا میزارید ب پای غریضع؟

ینی واکنشت بهش همینقدر ریلکسع