2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم اگ یه زن ببینی..

| مشاهده متن کامل بحث + 10808 بازدید | 66 پست

کی گفته تحریک دست خود ادمه ؟معتقد نباش دیگ ب حرفت🤨😐بعد این حرفاچبه ب شوهرت میگی ارزش خودتو پایین میاری 

خب ادم‌لخت ببینه ،پیغمبر ک نیی چیزی نشه

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کلا قانون نقض میکنی 😂😂والا خب ما هم که زن هستیم یهو ی مرد خوش هیکل و آس ببینیم تو فیلم پ و رن ممکن تحریک شیم اونا مردن و معلوم الحال مهم اینه خیانت نکنیم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
شما کلا قانون نقض میکنی 😂😂والا خب ما هم که زن هستیم یهو ی مرد خوش هیکل و آس ببینیم تو فیلم پ و رن ...

خب من واقعا تحریک نمیشم ب مردهای پو.رن برای همین توقع دارم اونم نشع