2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم اگ یه زن ببینی..

10808 بازدید | 66 پست

خانوما لطفا با دقت بخونید و بگید اگ این مکالمه بین شما و شوهرتون بود واکنشتون چی بود

🤨

اون همیشه میگ ک هیکل من براش خاصه و اگه یه مرد سیر باشه دیگ ب زنای دیگ نگاهم نمیکنه و تحریکم نمیشه و خلاصه همیشه میگ عاشقمه🙏

حالا امروز ازش میپرسم اگه یدونه فیلم پو.ر.ن بت نشون بدم که توش ی زن خوش هیکل تو تحریک میشی؟؟ 👀👀💥میگه ممکنه  بشم

من خیلی ناراحت شدم

بهش میگم اگ دو ساعت بعد از رابطه جنسی یه فیلم ک توش ی زن خوش هیکل و داره بدن نمایی و کارای سک.سی میکنه ببینی تحریک میشی 

گف ممکنه بشم!!!!

و من انتطار نداشتم اینو بگه

چون من معتقدم تحریک دست خود آدمه اگ عاشق بدن هیکل زنت باشی دیگ دو ساعت بعد رابطع ک سیری که دیگ باید صد در صد مطمعن میبود ک ب کسی تحریک نمیشه!!!!

ولی شوهرم میگ👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 مهم اینه ک ی مرد تحریکم اگر شد نخواد با اون زن غریبه کاری کنه وگرنه تحریکو ک همه میشن

مهم نخاستنه رابطس

ولی از نظره منه زن

میگم نباید ب جز من ب هیج احدی تحریک بشه

ایا شما هم این نظر دارید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم هم تعریف همسر شما ازتون خنده داره هم رفتار شما

کمی بالغ تر رفتار کنید 

فیزیولوژی بدن آقایان هم فرق داره

به نظر میاد دنبال عذاب دادن خودتون هستید 

منم از هیکل و قیافه خیلی مردها خوشم میاد ولی مهم اینه که با همسرم هستم و به ایشون متعهدم و نمیرم پو رن  این مردها رو ببینم

سر اومد زمستون...

تا جای ممکن این سوال و نمی پرسم مخصوصا با زاییدن دوتا بچه 🙄

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم