2777
2789
عنوان

کمکم کنید

140 بازدید | 15 پست

سلام من سر مسائلی که تو تاپیک قبلیم گفتم با مادر شوهرم بحثم شد اونم به بابام و تک داداشم نفرین کرد بعد منو کتک زد من قهر کردم پنج روزه اومدم خونه بابام الان شوهرم زنگ زده حال مامانم خیلی خیلی بده اگه چیزیش بشه ببین چه بلایی سرت میارم الان مامان بابام خونه نیستن هیشکی نیست دلداریم بده دلم داره میترکه

♣️♣️♣️

چش شده مامانش؟

مسعود من❤ تمام من! بزرگترین آرزوی تک تک ثانیه ها ولحظه هام... از خدای مهربون میخوام (نفسات رو) (دستات رو) (صدات رو) (تپش قلبت رو) آخ عشق من😍برسه روزی که من و تو،ما بشیم! برسه روزی که اسمت حک بشه توی شناسنامه ام و من ملکه ذهنت بشم و تو شاه قلبمممممم💞

خب میگفتی من کتک خوردم!اون چرا حالش بده؟

مسعود من❤ تمام من! بزرگترین آرزوی تک تک ثانیه ها ولحظه هام... از خدای مهربون میخوام (نفسات رو) (دستات رو) (صدات رو) (تپش قلبت رو) آخ عشق من😍برسه روزی که من و تو،ما بشیم! برسه روزی که اسمت حک بشه توی شناسنامه ام و من ملکه ذهنت بشم و تو شاه قلبمممممم💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضی از مادرشوهرا انقد بدن؟🤨🤨🤨عزیزم مادر شوهرت کتکت زده؟؟؟؟؟و تو هنوز تو فکر برگشتنی؟عزت نفس ندارین؟روز اولی هم ک خاستگاریت کرد همچین قولو قراری گذاشت با خانوادت ک کتکت بزنه؟؟ک شوهرت تهدیدت کنه؟

[QUOTE=192499731]من اصلا به این فکرم نمیکنم[/نرووقتی شوهرت رفیق بازه تانصف شب بیرون بهت پول نمیده لباس بخری ک مجبوری لباس خواهرتوبپوشی  دست بزن داره حتی نبایدجوابشوبدی حالم بدشد

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
[QUOTE=192499731]من اصلا به این فکرم نمیکنم[/نرووقتی شوهرت رفیق بازه تانصف شب بیرون بهت پول نمیده لب ...

وقتی دوستان و همسنای خودم و میبینم دلم اتیش میگیره

♣️♣️♣️
چرا بعضی از مادرشوهرا انقد بدن؟🤨🤨🤨عزیزم مادر شوهرت کتکت زده؟؟؟؟؟و تو هنوز تو فکر برگشتنی؟عزت نفس ...

روز اول گفتن تو یه جایه خوب شوهرت یه زمین داره میخواد بسازه بعد من رفتم دیدم فروختن برا برادر شوهرم خونه خریدن

♣️♣️♣️