2777
2789
عنوان

کمکم کنید

142 بازدید | 15 پست

سلام من سر مسائلی که تو تاپیک قبلیم گفتم با مادر شوهرم بحثم شد اونم به بابام و تک داداشم نفرین کرد بعد منو کتک زد من قهر کردم پنج روزه اومدم خونه بابام الان شوهرم زنگ زده حال مامانم خیلی خیلی بده اگه چیزیش بشه ببین چه بلایی سرت میارم الان مامان بابام خونه نیستن هیشکی نیست دلداریم بده دلم داره میترکه

♣️♣️♣️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بعضی از مادرشوهرا انقد بدن؟🤨🤨🤨عزیزم مادر شوهرت کتکت زده؟؟؟؟؟و تو هنوز تو فکر برگشتنی؟عزت نفس ندارین؟روز اولی هم ک خاستگاریت کرد همچین قولو قراری گذاشت با خانوادت ک کتکت بزنه؟؟ک شوهرت تهدیدت کنه؟

[QUOTE=192499731]من اصلا به این فکرم نمیکنم[/نرووقتی شوهرت رفیق بازه تانصف شب بیرون بهت پول نمیده لباس بخری ک مجبوری لباس خواهرتوبپوشی  دست بزن داره حتی نبایدجوابشوبدی حالم بدشد

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
[QUOTE=192499731]من اصلا به این فکرم نمیکنم[/نرووقتی شوهرت رفیق بازه تانصف شب بیرون بهت پول نمیده لب ...

وقتی دوستان و همسنای خودم و میبینم دلم اتیش میگیره

♣️♣️♣️
چرا بعضی از مادرشوهرا انقد بدن؟🤨🤨🤨عزیزم مادر شوهرت کتکت زده؟؟؟؟؟و تو هنوز تو فکر برگشتنی؟عزت نفس ...

روز اول گفتن تو یه جایه خوب شوهرت یه زمین داره میخواد بسازه بعد من رفتم دیدم فروختن برا برادر شوهرم خونه خریدن

♣️♣️♣️