پسر من اصولا بیرون ببرم تا دوساعت رو میتونه خودشو نگهداره گاهی شده جیش داشته یه باغچه ای چیزی پیدا م ...
پسرم منم اینجوری بودالان سه سالودوماهشه یک هفته اس ازپوشک گرفتمش.گفت پوشکم کن گفتم تموم کردیم نداریم درصورت که داشتم فشاراومدبهش بردمش دستشویی کارشوانجام دادالان دیگه ترسش ریخته صبح بیدارشدچیزی نگفت خودش قشنگ نشست جیش وپی پیشوکرد.درضمن بگم روزای قبل باگریه پی پی کرد۱۵دقیقه پیشش بودم که پی پی کردبایدحوصله داشته باشی
باورت نمیشه همه کار کردم آب بازی ،روی قصری نشسته بردم روی توالت فرنگی روی کاسه توالت نشوندم ...
وقتی بهش فشار بیاد مجبوره بکنه.. دختر من با کلی گریه پی پی کرد روزای اول .. تو با قصه گفتن چه شب چه روز ذهنشو آماده کن.. بگو مثلا پارسا میرف تو دسشویی پی پی میکرد مامانش خیلی خوشحال میشد و بهش جایزه میداد.. من به دخترم میگفتم پی پیا ناراحت میشن میرن تو پوشک .. دوس دارن برن تو خونشون.. حالا هربار پی پی میکنه میگه پی پیا خوشال شدن😁
منم دخترم رو ۲۰ روزی هست از پوشک گرفتم..بیرون بیشتر از دوساعت نمی مونیم..برای بیرون پوشکش میکنم..ولی جیش نمیکنه..اگر بیشتر بمونیم جیششو نگه میداره برا همین نمیذارم اذیت شه و زود برمیگردم خونه..
خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
آرسو جان مرکز خریدای خوب و قیمت مناسب گرگان رو بهم میگی؟
من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
پاساژ رویال-آی بولک واسه لباس تو خونه پاساژ مرسل شال و روسری یا همون رویال هم داره کیف و کفش لاله ...
مرسی عزیزم مانتو چی؟
من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
خیابون خمینی خیلی مانتو فروشی داره..پاساژ قابوسیه.. کاپری به نسبت گرون تره ولی گاهی وقتا مدلاش ...
مانتوواستانبول چی عزیزم؟