دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
من که چند ماهه از جیش گرفتم ولی وقتی میرم بیرون هوز پوشک میکنم.اما بهش میگم تو پوشکت جیش نکنی.اونم جیش نمیکنه و میگه که حیش دازم.اما محض احتیاط پوشک میکنم شاید جایی نتونه خودشو کنترل کنه.
اصلا هم این پوشک کردن باعث نشده فک کنه میتونه تو پوشکش جیش کنه.تو مسافرت هم این چندماهه چندبار رفتم.بازم محض احتیاط پکشک میکنم ولی وقتی میگه جیش دارم با خودم دسشوییشو میبرم.میزنیم کنار تو دسشوییش جیش میکنه.میذارم رو صندلی ماشین.هوا خوب باشه و کسی نباشه کنار ماشین میذارم با یه شیشه اب میشورم وتموم.
پسر من اصولا بیرون ببرم تا دوساعت رو میتونه خودشو نگهداره گاهی شده جیش داشته یه باغچه ای چیزی پیدا میکنم واسه جیش😅
پی پی اصلا نمیکنه فقط میگه تو پوشک از دوسالگی جیش رومیگه ولی موقع پی پی میره از تو کشو پوشک میاره میگه پوشک کن میبرمش دستشویی نمیکنه ۲ سال و ۸ ماهشه نمیدونم چه کنم
اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
بیرون رفتنی اگه امکان نبود جایی باشه مای بی بیش کن خب
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...