2777
2789
عنوان

جیش و پی پی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 45 پست
پسر من اصولا بیرون ببرم تا دوساعت رو میتونه خودشو نگهداره گاهی شده جیش داشته یه باغچه ای چیزی پیدا م ...

پسرم منم اینجوری بودالان سه سالودوماهشه یک هفته اس ازپوشک گرفتمش.گفت پوشکم کن گفتم تموم کردیم نداریم درصورت که داشتم فشاراومدبهش بردمش دستشویی کارشوانجام دادالان دیگه ترسش ریخته صبح بیدارشدچیزی نگفت خودش قشنگ نشست جیش وپی پیشوکرد.درضمن بگم روزای قبل باگریه پی پی کرد۱۵دقیقه پیشش بودم که پی پی کردبایدحوصله داشته باشی

پسرم منم اینجوری بودالان سه سالودوماهشه یک هفته اس ازپوشک گرفتمش.گفت پوشکم کن گفتم تموم کردیم نداریم ...

بعضی روزا میگم کی میشه تو دستشویی پی پی کنه😅😅😅😅

یکی از آرزوهام

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت نمیشه همه کار کردم آب بازی ،روی قصری نشسته بردم روی توالت فرنگی روی کاسه توالت نشوندم  ...

وقتی بهش فشار بیاد مجبوره بکنه.. دختر من با کلی گریه پی پی کرد روزای اول .. تو با قصه گفتن چه شب چه روز ذهنشو آماده کن.. بگو مثلا پارسا میرف تو دسشویی پی پی میکرد مامانش خیلی خوشحال میشد و بهش جایزه میداد.. من به دخترم میگفتم پی پیا ناراحت میشن میرن تو پوشک .. دوس دارن برن تو خونشون.. حالا هربار پی پی میکنه میگه پی پیا خوشال شدن😁

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
وقتی بهش فشار بیاد مجبوره بکنه.. دختر من با کلی گریه پی پی کرد روزای اول .. تو با قصه گفتن چه شب چه ...

😅😅😅😅😅😅😅😅

قصه ی پی پی نگفته بودیم فقط

امتحان میکنم گلم ممنون

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
باورت نمیشه همه کار کردم آب بازی ،روی قصری نشسته بردم روی توالت فرنگی روی کاسه توالت نشوندم  ...

یه مدت بی تفاوت باش بزار هر جور راحته کارشو بکنه..برا من که جواب داد..

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

منم دخترم رو ۲۰ روزی هست از پوشک گرفتم..بیرون بیشتر از دوساعت نمی مونیم..برای بیرون پوشکش میکنم..ولی جیش نمیکنه..اگر بیشتر بمونیم جیششو نگه میداره برا همین نمیذارم اذیت شه و زود برمیگردم خونه..

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

آرسو جان مرکز خریدای خوب و قیمت مناسب گرگان رو بهم میگی؟

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
آرسو جان مرکز خریدای خوب و قیمت مناسب گرگان رو بهم میگی؟

پاساژ رویال-آی بولک واسه لباس تو خونه

پاساژ مرسل شال و روسری یا همون رویال هم داره

کیف و کفش لاله

لباس بچه مغازه بانی نو نبش پاساژ آپاداناس.. پاساژ آریا و قدس  هم داره 

اینارو خودم میرم اصولا.. قیمتاش خوبه ..

پاساژ رویال-آی بولک واسه لباس تو خونه پاساژ مرسل شال و روسری یا همون رویال هم داره کیف و کفش لاله ...

مرسی عزیزم مانتو چی؟

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
مرسی عزیزم مانتو چی؟

خیابون خمینی خیلی مانتو فروشی داره..پاساژ قابوسیه.. کاپری به نسبت گرون تره ولی گاهی وقتا مدلاشون قشنگ و خاصه

خیابون خمینی خیلی مانتو فروشی داره..پاساژ قابوسیه.. کاپری به نسبت گرون تره ولی گاهی وقتا مدلاش ...

مانتوواستانبول چی عزیزم؟

مانتوواستانبول چی عزیزم؟

خوبه اونم مانتوهاش قشنگن