2777
2789
عنوان

❤دوستداران امام زمان(ع)❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 281 پست

سلام عزیزم منم میریم برای نماز بعد نماز پنج بار میخونم...التماس دعا

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

@maman_behrad_kocholo 😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش گروه میزدین

فکر خوبیه ولی خیلی از دوستان به شیکه های مجازی دسترسی ندارن فکر میکنم 🤔🤔🤔

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
چالش خیلییی خوبه  منم هستم    

خوش اومدین عزیزم 😘😘 ایشالله همگی ثابت قدم باشیم 😇😇😇

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

من ۳۰ روز رو میخونم 

@غم_زده  

@negar_18

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
سلام عزیزم منم میریم برای نماز بعد نماز پنج بار میخونم...التماس دعا

سلام عزیز دلم 😍 قبول باشه گلم 

محتاجیم یه دعا

من ۳۰ روز رو میخونم  @غم_زده     @negar_18

قبول باشه عزیزم 😇😇 ایشالله ثابت قدم باشیم ❤

سلام عزیزم من متوجه نشدم یعنی هر روز به مدت یه ماه. دعای فرج رو بخونیم؟

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

۱۰

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
سلام عزیزم من متوجه نشدم یعنی هر روز به مدت یه ماه. دعای فرج رو بخونیم؟

سلام دوست عزیز 😍بله هر روز به مدت یک ماه انشالله😍

سلام دوست عزیز 😍بله هر روز به مدت یک ماه انشالله😍

باشه با. کمال میل هر روز میخونم فقط شاید نتونم اینجا. بگم ولی مال هر روز رو میخونم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)