2777
2789
عنوان

❤دوستداران امام زمان(ع)❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 281 پست
فدات گلم چشم من هر روز سه تا دعای فرج رو میخونم و اعلام میکنم اگه بیشتر تونستم هم میگم🥰🥰🥰🌹🌹🌹

خدا نکنه عزیز دلم 

چقد عالی 😘😘😘 قبول باشه گلم😘😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکبار فردا میخونم.. دعای الهم کل ولیک حچت من. الحسن

قبول باشه عزیزم 😘😘😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیزم یعنی دعای فرج رو به تعداد بخونیم؟

عزیزم خوب شد اینجا دیدمتون... تاپیک اخرم منتظرتونم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم ..... منم 5بار دعای فرج میخونم... الهم عجل لولیک الفرج🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم خوب شد اینجا دیدمتون... تاپیک اخرم منتظرتونم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

سلام عزیزم من امروز ۴ بار خوندم از همه قبول باشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم من امروز ۴ بار خوندم از همه قبول باشه

سلام عزیز دلم قیول باشه خانومی ❤ انشالله خیر دنیا و آخرت رو ببینین❤

منم سعی میکنم هر روز بخونم. انشالله خدا به همتون توفیق بده

چقدر عالی ❤ انشالله ثابت قدم باشیم همگی 😚

قبول باشه 

تعداد نمیگم ولی تا هر روز بتونم میخونم💚

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز 😘😘 قبول باشه انشالله🤗

منم سعی میکنم هر روز بخونم یکبار.

قبول باشه عزیزم 😇 انشالله ثابت قدم باشیم 😍