2777
2789
عنوان

❤دوستداران امام زمان(ع)❤

2214 بازدید | 281 پست

دوستای عزیز سلام سلام خوش اومدید 🤗 

اینجا  دو تا کار داریم 🤓😎

یک میخوایم به نیت ظهور  سعی کنیم هرروز دعای عظم البلا بخونیم  ❤ یه چالش سی روزه 😎 

دو اینکه  هرکدوممون هر دوستی داریم تگ کنیم ، یا به یکی از اعضای خانوادمون و ... بگیم ک اینکارو انجام بدیم 🤗 

فعلا یه ماه امتحان میکنیم انشالله بتونیم ماه های دیگه رو هم با جدیت انجام بدیم ❤

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
@3573     @malake_yazdahom     @مامان_بچه_هام     @sar_be_hav ...

اگر دوست دارین همراهمون باشین 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@nahal317  

@reyhannnnnn  

@سواره  

دوستای گل اگر دوست دارین همراهمون باشین 😘

سلام عزیزم .....

منم 5بار دعای فرج میخونم...

الهم عجل لولیک الفرج🌹🌹🌹🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام عزیزم یعنی دعای فرج رو به تعداد بخونیم؟

سلام عزیز دلم یعنی هرروز به مدت یکماه بخونیم انشالله😘

سلام عزیز دلم یعنی هرروز به مدت یکماه بخونیم انشالله😘

فدات گلم چشم من هر روز سه تا دعای فرج رو میخونم و اعلام میکنم اگه بیشتر تونستم هم میگم🥰🥰🥰🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

منم یکبار فردا میخونم..

دعای الهم کل ولیک حچت من. الحسن

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍