2777
2789
عنوان

از خوبيات بهم بگو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 118 پست
تاکمرمه مرسی چه فایدبعد۲۷ سال بایدکوتاهش کنم زایمانم ماه دیگس

عه چرا زايمان چه ربطي به مو داره، من مامانم موهاش بلند بود منو اورد. البته اگه وقتت نميكشه كه بحثش جداست ولي مصري فانتزيم مدل نازيه واسه موي صاف😍

Be your own hero💜✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم بدون ریاست  

عاشق چشم و ابرو و مماخمم. نچرال و خوجله. چشام درشته دماغم کوچلو نیاز به عمل نداره. قیافم بیبی فیسه از اونا که سی سالمم بشه بچه سن میزنم

لبام همیشه پوسته میده و صورتم بعضی جاهاش جای جوش داره ولی داره بهتر میشه

هیکلمو خیلی میدوستم ولی تازگیا تنبل شدم و به اندازه دو بند انگشت شکمم اومده جلو ولی به یه ورمم نیس  

دستام کوچلوعه. پشمالو ام و تند تند پشما م در میاد    

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  
من خودم پوستم سفيده. عاشق پوست سفيدم خانوماي اينجوريو خيلي دوست ميدارم😍 ميدزديدمت😂😂🤷🏻‍♀️

من که حالا خوبم سفیدیم به اندازه ن 

خانواده شوهرمو میدیدی چی میگفتی باورت نمیشه انقدر سفیدن که ماتت میبره ، مثلا پسرای خواهرشوهرم بیشتر از ۳۰ سالشونه ولی سفید موهاشون رنگی ، من بار اول دیدمشون گفتم نهایت اینا ۲۵ ساله باشن ، ولی بیشتر از ۳۰ سالشونه وای که خیلی سفیدن ‌..‌.. بعد ازدواج کرده دوتا پسر  داره ، همش تودلم میگم خدا فهمید به اینا نباید دختر بده اگه دختر میداد و چهره شون اینجوری میشد بعد سرشون دعوا بود بزرگسالی 

عه چرا زايمان چه ربطي به مو داره، من مامانم موهاش بلند بود منو اورد. البته اگه وقتت نميكشه كه ب ...

موبلندمشکل پیش میاره اگه بریزه روزمین ممکنه گره بخوره بین انگشت پابچه.ولی شستنشون اره طول میکشه حوصلشودارم ولی برارسیدگی به یه نوزادحموم سریع میخوادنمیتونی وقت بذاری وتوشیردهی موبلندریزشش بیشترمیشه.شوهرمم عاشق موهامه که حتی نذاشت رنگ کنم 

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

منم ۲۵سالمه و متاهل عقدم چندماه دیگه خونه میگیریم 

ی دخترشاد چشم ابرو مشکی موی بلند موج دار پوست گندمی و دارای چال لپ ک عاشقشم خودمو خیلی دوس دارم اهل تفریح خوشگذرونی انرژی مثبت بگوبخند ولی الان متاسفانه چون همسربددل هستن عوض شدم جوری ک همیشه بودم نیستم ازنظر تیپ بگوبخندازاینی ک هستم متنفرم روحم افسرده شده انگاردلم برای گذشته ک بودم تنگ شده 😭 واین جمله روخیلی دوس دارم

لذت داشته هات را باحسرت نداشته هات  خراب نکن😊💫

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
منم ۲۵سالمه و متاهل عقدم چندماه دیگه خونه میگیریم  ی دخترشاد چشم ابرو مشکی موی بلند موج دار پو ...

عزيزممممم :( خب اينجوري كه حالت بد ميشه بشين با شوهرت صحبت كن قانعش كني

Be your own hero💜✨
من که حالا خوبم سفیدیم به اندازه ن  خانواده شوهرمو میدیدی چی میگفتی باورت نمیشه انقدر سفیدن که ...

خدا از اينجور پسرا كه گفتي قسمتم كنه😂😂😂 پسر مجرد ندارن؟😂

Be your own hero💜✨