2777
2789
عنوان

از خوبيات بهم بگو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 118 پست
ی واقعیته محض اینک خودم اصلا دوس ندارم قیافمو وهمیشه ایراد میگیرم همیشهههههه واعتماد ب نفسم بگم در ح ...

اشتباه ميكني بگيرم بزنمت؟😒 اينايي كه گفتي به اين خوبي بود ديگه دخترررر

Be your own hero💜✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو نمونه يه دختر موفق خفني، از كسايي كه واسه خودشون هدف دارن خوشم مياد😍 موفق باشي 

فدات بشم. 

دو سال درس خوندم و کار کردم  تا بلاخره به یکی از ارزو هام که معلمی بود رسیدم. 

یازده سال پای عشقم موندم مطمئنم یروز بهم میرسیم و تمام سختی ها تموم میشه. غم و غصه تموم میشه

الانم میخوام تابستون کلاس خیاطی برم . 

❤️
چشمای درشت خیلی خیلی بانمکم ،با بچه ها خیلی صمیمی ام،صبورم،باهوش😁اینم بیفزایم که عاشق کارای هنری ام ...

عالي هستي دوستم😍♥️ منم كار هنري دوست دارم

Be your own hero💜✨
اشتباه ميكني بگيرم بزنمت؟😒 اينايي كه گفتي به اين خوبي بود ديگه دخترررر

اره از نظر بقیه! ن از نظر خودم

دوس داشتم چشام درشت خمار بود رنگ عسلی پوست سفید لبامم غنچه ای صورتی موهامم خرمایی صاف🤩😍

من عاشق خودمم ^^  جلو اینه ک میشینم با عشق ب خودم نگا میکنم یا بعد بعضی رفتارا برا مهربونی خود ...

با اخلثتلاف عاشق اين تاپيكت شدم😍 خيليييي خوبه كه انقدر خودتو دوست داري همينجوري ادامه بده♥️

Be your own hero💜✨

از همه لحاظ بیخود هستم

ولی قابل اعتمادم.

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
با اخلثتلاف عاشق اين تاپيكت شدم😍 خيليييي خوبه كه انقدر خودتو دوست داري همينجوري ادامه بده♥️

اسی نگفتم چشام خمااااااره سگ داره

صدامم پشت تلفن شبیه اونایی که مست‌کردن😂😂😂😂😂

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️