2777
2789
عنوان

از خوبيات بهم بگو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 118 پست
یه دختر شوخ و خوش خنده و خل و دیوونه و مهربون ، صبورم ، خیلی حرف گوش کنم  زیبایی صورتم به چشم ...

تو بايد خيلي ناز باشي😁 حيف پسر نيستم وگرنه با خانواده خدمت ميرسيدم😂😂

Be your own hero💜✨
خوشش اومده خواهر جان چندین ساله باهمیم البته به یختی قبولش کردم 

همون...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقد اعتماد به نفسم کمه که چیزای بد غالب میشه ولی چیرای خوب رو میگم شوهرم چشمام رو خیلی دوس داره م ...

اعتماد به نفستو ببر بالا دختر😍 اينايي كه گفتي به اين خوبي بودن

Be your own hero💜✨

منم بهم میگن صدات پشت تلفن خیلی  یه دوس داشتم میگف انگار پشت تلفن‌مست کردی حرف میزنی😂😂😂😂😂

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ی دختر چشم‌ابرو مشکی با موهای بسیار لخت مشکی باهوش ومهربون ولی بی اعتماد به نفس بی اعتماد به نفسم

سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچ‌چیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷
نه اصلا ندارم

خیلی بده خیلی بددددد😔😔منک همش میریزم توخودم بس ک حرص جوش میخورم اینا اعصبی شدم پرخاشگر بیرون ایناام زیادنمیرم  همه ب صدا در اومدن/:

مهربونم ولج باز ی دنده ولی خیلی سست ارادم خیلیییی بی عرضم حساسم خیلی بی اعتماد ب نفسم خیلی اینا اذیتم میکنه 

میگم که متعهدم.  میدونی خیلی اذیت شد تا قبولش مردم چوون اصلا به پسر جماعت رو نمیدم.

بله بله...

من 24سالمه شهریور 25ساله میشم از قیافم راضیم پارسال هشت کیلو لاغر کردم اراده فوقالعاده قوی دارم هر ک ...

تو نمونه يه دختر موفق خفني، از كسايي كه واسه خودشون هدف دارن خوشم مياد😍 موفق باشي 

Be your own hero💜✨
مثل گربه هايي پس😁

نه بیشتر مثل پلنگام🥴🥴🥴

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴