2777
2789
عنوان

از خوبيات بهم بگو😍

1031 بازدید | 118 پست

دوست دارم اين تاپيك زيرش پر انرژي مثبت باشه، چقدر خودتو دوست داري؟😍 چقدر فكر ميكني زيبايي و بي نقصي؟ تاحالا به چيزاي قشنگي كه داري فكر كردي؟

ميخوام اينجا واسم از خوبيا و زيباييات بگو، مثلا بگو من يه دخترم كه چشماي درشت داره خيلي بامزم فلان كارو خوب بلدم

Be your own hero💜✨

رو راستم حتی شدع ب ضرر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی دختر ب ظاهر شاد و خنده رو

پروو و زبون دراز

تخس و لجباز😂😎🚶‍♂️

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

من خودمو خیلی دوس دارم ن اوقد جذابم ن اونقد باهوشم ن اونقد خاصم اما در هرصورت خودمم مگه خودم بودن چشه؟

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

صبوووورم...آرومم چشام عسلیه مهربونم 

ولی اینم بگم گاهی اوقات لجباز ویه دنده ومغرورم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️