ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
🤣🤣توکه بدتر ازمنی من گفتم من اعتماد ب نفس ندارم البته واقعانم اعتماد ب نفس ندارم توام مث منی/:
اره واقعا خیلی خیلی در مقابل دیگران احساس بیخود بودن میکنم
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
من نوازنده ی سه تارم که در حال تلاش هستم تا به اوج برسم. معلم هم هستم و میخوام زیبایی شناسی رو به بچه هام یاد بدم. از چهره و اندامم راضی ام. بیشتر از همه اینکه دیگران میگن بلدم با چشمام شادی رو نشون بدم و عشق بورزم رو خیلی دوست دارم