2777
2789
عنوان

از خوبيات بهم بگو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 118 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣🤣توکه بدتر ازمنی من گفتم من اعتماد ب نفس ندارم البته واقعانم اعتماد ب نفس ندارم توام مث منی/:

اره واقعا خیلی خیلی در مقابل دیگران احساس بیخود بودن میکنم 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
خدا حفظ كنه واست😍 موهات بايد زيبا باشه😍

تاکمرمه مرسی چه فایدبعد۲۷ سال بایدکوتاهش کنم زایمانم ماه دیگس

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
عشقی که😂😂😂

😂💔

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
من یه خانم متاهلم که دو تا پسر داره خیلی خوش تیپ   خوش لباس و به اندامش خیلی اهمیت میده به ورزش ...

به به چه خوب با اينكه ماماني بازم انقدر فعال و پر انرژي😍 الگوي خوبي هستي

Be your own hero💜✨

چشای مشکی و درشت و مژه های پری  و کشیده ای دارم 

ابروهام خیلی زیبان 

خوش و خنده و شادم و صدام قشنگه 

آشپزیم عالیه . 

شوهرمم اکه به حرفش باشم خیلی مهربونه 

خانواده ام و خانواده شوهرم خیلی خوبن 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

من  نوازنده ی سه تارم که در حال تلاش هستم تا به اوج برسم. معلم هم هستم و میخوام زیبایی شناسی رو به بچه هام یاد بدم. از چهره و اندامم راضی ام. بیشتر از همه اینکه دیگران میگن بلدم با چشمام شادی رو نشون بدم و عشق بورزم رو خیلی دوست دارم 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 

همیشه سعی میکنم ب بقیه کمک کنم 

ب خصوص دوستام ک خیلی دوسشون دارم 

ولی هیشکی منو نمیبینه همیشه حس تنهایی بهم دس میده با اینکه متاهلم

اینم بگم بعضی اوقات خیلی شادم زبون درازم هرکی بم حرف بزنه میسوزنمش

خیلی رک حرفامو میزنم

بعضی اوقات خوبم بعضی اوقات بد:)

خدایا شکرت