2777
2789
عنوان

اعصابم اسفالت شده دیگ بخدااا

310 بازدید | 34 پست

آقا من ی خاله دارم اختلاف سنیش باهام پنج ساله. ی مشکلی اواخر براش پیش اومده همه ب من دستور میدن و  ب اون توجه میکنن

خو من چ گناهی کرردممم

امروز اون یکی خالم اومده میگش فلانی چایی نمیخوای بیارم برات تو اتاق؟

گفتش نع.

بعد ب منم گف همینو .

منم گفتمش اگ میتونی باشع.

گف دیگ خودت بیا بخور😐😐😐😐😐😐

درسته اون براش مشکل پیش اومده اما همه دارن از من کار میکشن یکی نیس بگه یکم ب اینم محبت کنین😐😐

ای خدا.

اینم زندگی ماسا🙂😐😐😐😐

قلبم رو برای تو می دم میدونی ک میدم

الهی

حسود خانم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقته حالش بهتر شه همه ولش میکنن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

حسود نباش 😁

خدادو شکر کن که تو اون مشکلو نداری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نه از قبلم همین جور بوده...بچ عاخره. این مشکلشم چیز کمی نیس همه هی میگن نزارین بره تو فکر و اینا...

خب توهم کمکش کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه از قبلم همین جور بوده...بچ عاخره. این مشکلشم چیز کمی نیس همه هی میگن نزارین بره تو فکر و اینا...

چقدراون همه خوبن که هواسشون هست به خاله

توهم سعی کن ذهنتو عوض کنی و مهربون باشی

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

محبت از دیگران ؟ بی خیال ‌  چه انتظاراتی داری آ

ببین من بچه اولم از بچه های کوچیکترمم مراقبت میکنم حالت باید از این خانوم خانوما هم مراقبت کنم😂😐

قلبم رو برای تو می دم میدونی ک میدم