2777
2789
عنوان

اعصابم اسفالت شده دیگ بخدااا

310 بازدید | 34 پست

آقا من ی خاله دارم اختلاف سنیش باهام پنج ساله. ی مشکلی اواخر براش پیش اومده همه ب من دستور میدن و  ب اون توجه میکنن

خو من چ گناهی کرردممم

امروز اون یکی خالم اومده میگش فلانی چایی نمیخوای بیارم برات تو اتاق؟

گفتش نع.

بعد ب منم گف همینو .

منم گفتمش اگ میتونی باشع.

گف دیگ خودت بیا بخور😐😐😐😐😐😐

درسته اون براش مشکل پیش اومده اما همه دارن از من کار میکشن یکی نیس بگه یکم ب اینم محبت کنین😐😐

ای خدا.

اینم زندگی ماسا🙂😐😐😐😐

قلبم رو برای تو می دم میدونی ک میدم

الهی

حسود خانم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقته حالش بهتر شه همه ولش میکنن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

حسود نباش 😁

خدادو شکر کن که تو اون مشکلو نداری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نه از قبلم همین جور بوده...بچ عاخره. این مشکلشم چیز کمی نیس همه هی میگن نزارین بره تو فکر و اینا...

خب توهم کمکش کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه از قبلم همین جور بوده...بچ عاخره. این مشکلشم چیز کمی نیس همه هی میگن نزارین بره تو فکر و اینا...

چقدراون همه خوبن که هواسشون هست به خاله

توهم سعی کن ذهنتو عوض کنی و مهربون باشی

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

محبت از دیگران ؟ بی خیال ‌  چه انتظاراتی داری آ

ببین من بچه اولم از بچه های کوچیکترمم مراقبت میکنم حالت باید از این خانوم خانوما هم مراقبت کنم😂😐

قلبم رو برای تو می دم میدونی ک میدم
2790
2778
2791
2779
2792