2777
2789
عنوان

اعصابم اسفالت شده دیگ بخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 34 پست
منم حسادت نکردم والا😐😐😐 فقط میگم دیگه زیادی داره شورشو درمیارهه  دست ک ب سیاه و سفید نمیزنه ...

اگه ازت ۵ سال بزرگتره و تازه پشت کنکوره پس هودت هم سن و سالی نداری 

میتونی برای کمک به بقیه خودت کارای خودت رو انجام بدی فعلا تا کسی نگران تو نباشه برای سن تو همین قدر کمک هم کفایت میکنه همین که مثلا اتاقت و وسایلت رو خودت مرتب کنی و نزاری سنگینیش رو دوش یکی دیگه باشه 

در هر حال خیلی ازت خوشم اومد 

خیلی دغدغه هات جالبن 😊😊

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

اره منم همه رو درک میکنم. اما الان حتی پری ام و کسی هواسش نیست بعضی وقتا دارم وا ویرم باید برم سفره ...

اخی بگردم الهی 

مشخصه چون سن و سالت کمه 

اشکال نداره ادم تو سختی ها کم کم پخته میشه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم همه رو درک میکنم. اما الان حتی پری ام و کسی هواسش نیست بعضی وقتا دارم وا ویرم باید برم سفره ...

اخی کاش پیشت بودم و بجات کار میکردم تا تو استراحت کنی 

اگه ازت ۵ سال بزرگتره و تازه پشت کنکوره پس هودت هم سن و سالی نداری  میتونی برای کمک به بقیه خو ...

اممم 

ی خاهر دارم نه ماهشه 

یکی هم شیش سال 

از هردوشون مراقبت میکنم 

در هین حال درسمم میخونم 

کارای خونه هم میکنم....

جدی ممنون🙂😻

قلبم رو برای تو می دم میدونی ک میدم