2777
2789
عنوان

کیا شوهر غرغرو دارن 😣😣دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 38 پست

اگه میدونی درست میشه زود به داده خودت برس  که مثله من نشی

شوهره من خوبیش خیلی خوبه بدیشم خیلی خیلی بده

وای به حاله وقتی که بخواد غر بزنه گیر میده وکلیک میکنه رویه یه اشتباه واینقدررررررر میگه تاخودش عصبی میشه وپامیشه کتک میزنه درحده مرگ تا آروم بشه

بعدش میوفته به دست وپا وحلالیت میخواد😔هیچجوری هم نمیزاره ازش جدا بشم 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

سلام دوست عزیز  نه قهر چیه آخه تا تقی به توقی میخوره برم خونه ی بابام😐 خونه ی بابا و قهراز خ ...

اینکارم کردم ولی با کمال پررویی اون بیشتر قاطی کرد و اگه حامله نبودم کار ب کتک کاری می رسید 🙁🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم اگ بخاد غر بزنه هرچی ازدهنش دربیاد‌میگ‌‌ اولا یکاری میکردم ک اجازه ندم غربزنه ولی الان برام مهم نیس اون غر بزنه من یاسرم  تو گوشیه یا ک خودمو سرگرم مکنم انگار انگار ک کسی‌خونس

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
نه من با هم طرفم همینجوریه متاسفانه تا حالا با هیچ راهی درست نشده سعی کنید خودتون رو بیخیال کنید

نمیشه چون حامله هم هستم خیلی سختمه ک بیخیال باشم 

همش رو مخمه

پس چیکار کنم واقعا خسته شدم ...اهل گله و شکایت نیستم همههه ی دلخوریا و حرفام مونده تو دلم😭😭

بمون تو خونه خودش میاد سمتت برای اشتی

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
شوهرمنم اگ بخاد غر بزنه هرچی ازدهنش دربیاد‌میگ‌‌ اولا یکاری میکردم ک اجازه ندم غربزنه ولی الان برام ...

خوشبحالت...منم خیلی کوتاه میام ولی الان نمیتونم حس میکنم دیگع انرژی ندارم 

شوهرمن شدید غر غرو وبداخلاقه

امان از مرده بداخلاق

من وقتی شوهرم عصبی میشه مثله سگ ازش میترسم امشب کتکم زد همه بدنم درد میکنه بهش گفتم مثل شمر میمونی ازت میترسم بعد که حالش بهتر شده اومده میگه اینهمه من قربون صدقه ت میرم نمیبینی حالا میگی شمر

گفتم نمیخوام اون قربون صدقه هاتو عادی باش منا نزن که منم نگم شنری

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خوشبحالت...منم خیلی کوتاه میام ولی الان نمیتونم حس میکنم دیگع انرژی ندارم 

برااینک حامله ای من الانشم‌ شوهرمو‌ فقط موقع خاب میبینم ساعت یک و‌دومیاد صبحم ۹ میره الان بهترشده قبلن غرمیزد

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
بمون تو خونه خودش میاد سمتت برای اشتی

اخرش ک اره اشتی میکنیم میخام یکاری کنم دس از این اخلاقش برداره ...الان بهترین وقته چون حامله ام یکمی مراعات میکنه البته فقط یکمی🥴🥴🥴

امان از مرده بداخلاق من وقتی شوهرم عصبی میشه مثله سگ ازش میترسم امشب کتکم زد همه بدنم درد میکنه بهش ...

واقعا چرا هیشکاری نمیکنی من منتظر ی همچین چیزیم ک دادگاهیش کنمووو حقش  بزارم کف دسش 😤😤😤

خداااااروشکر دست بزن نداره ولی اخلاقش گنده وغر غرو

خداروشکر

مردی که دسته بزن داشته باشه دیگه نور علی نوره

شوهره من بعضی وقتا از سوراخه سوزن رد میشه بعصی وقتا از دره دروازه رد نمیشه