2777
2789
عنوان

کیا شوهر غرغرو دارن 😣😣دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 38 پست
واقعا چرا هیشکاری نمیکنی من منتظر ی همچین چیزیم ک دادگاهیش کنمووو حقش  بزارم کف دسش 😤😤😤

نمیزاره

منم ازش میترسم خیلی خیلی خیلی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چرا هیشکاری نمیکنی من منتظر ی همچین چیزیم ک دادگاهیش کنمووو حقش  بزارم کف دسش 😤😤😤

ناگفته نماند که خوبیاشم کم نیست دست ودلبازه همه جوره بفکره خونه و زندگی وپوشش وشیکیه خونه وزندگی وخودش ومن هست ولی امان از وقتی عصبی میشه شمر ذیالجوشن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خودتو بزن به نشنیدن. پاشو صحنه رو ترک کن. همون لحظه برو دسشویی،برو حموم. اصن کاراتو بزار برا وقت غر زدن شوهرت. جلو چشمش نباش. بزار برا خودش بگه خسته بشه. برو اتاق یه سرگرمی،یه کار هنری انجام بده پرسید چرا جواب نمیدی؟چرا چیزی نمیگی، بگو حواسم به کارم بود چون نیاز به تمرکز داره.چی گفتی؟نشنیدم.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
خودتو بزن به نشنیدن. پاشو صحنه رو ترک کن. همون لحظه برو دسشویی،برو حموم. اصن کاراتو بزار برا وقت غر ...

منم شوهرم غر غرو است و وقتی عصبی میشه خون جلو چشماشا میگیره منم وقتی میبینم این جوریه کاریش ندارم فقط باهاش حرف نمیزنم تا خودش اروم بشه. البته یک وسیله ای بخواد در اختیارش میزارم اما ارامش خودم را حفظ میکنم

منم شوهرم غر غرو است و وقتی عصبی میشه خون جلو چشماشا میگیره منم وقتی میبینم این جوریه کاریش ندارم فق ...

همون آرامش خود آدم مهمتر از هر چیزه

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
واقعا چرا هیشکاری نمیکنی من منتظر ی همچین چیزیم ک دادگاهیش کنمووو حقش بزارم کف دسش 😤😤😤

مثل خودش باهاش رفتار کن

تا یه کار اشتباه کرد غر بزن سرش

مقصر نشونش بده

تا درک کنه دائم به دیگران سرکوفت زدن و مقصر نشون دادن یعنی چی

به جاش یه کم مسئولیت پذیرتر بشه