2777
2789
عنوان

پسر من مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20273 بازدید | 159 پست
من دیگه مامان آراد نیستم من مادر بی آرادم

😭خدا بت صبر بدم عزیز دلم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بمیرم برا دل شکستت،😭 منم دو ساله پسرم نوزده سالم پر کشید رفت پیش خدا . فرشته ی کوچلوت الان پیش خداس ...

واااااای خدا بمیرم برا دلت😭

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دلم آتیش گرفته سرم از درد میترکه هر روز

قربون دلت برم من 🫂💔

منی ک الان دارم میخونم 

چ درد بدی  خدا بهت صبر بده 

دقیقا پسر من یع سالگی سوزن خورده بود و گفته بودن احتمال داره ریه اش سوراخ شده باشع و میخاستن ببرن اتاق عمل  اون حالت رو داشتم ک قراره از دستش بدم اما بعدش ک گفتن سوزن حرکت کرده ب سمت معده و میخاد دفع بشه انگار برام معجزه زندگیم بود ک خدا برام معجزه کرد اون لحظه خیلی راضیم ک اون زمان تو زندگیم معجزه شد

بچمو دادم مامانم رضایت دادم مرخص شدم و رفتم بالا سر بچم گفتم مرگ مغزی شده حین عمل کمبود اکسیژن کشی ...

امروز دیونه شده بودم و داشتم گریه شدید میکردم بخاطر چنتا ادم بدرد نخور عوضی ک همه باهم ب من چیز گفتن ناراحتم کردن فک میکردم چقدر تنهام و قلبم شکسته تا اینکه تاپیکت خوندم خشکم زد 

نمیدونم چی بگم حالت خوب بشه 

نمیدونم چی بنویسم 

واقعا نمیدونم چی بگم 

خدا صبرت بده فقططط همین و بس

اصلا هر ثانیه جلو چشامه  بهاطر شوهرم و دخترم جلو روشون گریه نمیکنم

من ۱۱ روزه پسر ۵ سالمو از دست دادم پسر قشنگم زیر خاکه 

دخترم بیشتر از من غصه میخوره پسرمم ناراحت داداششه 

دیشب کم مونده بود سکته کنم 

یادم می امد کاراش

این غم چرا میاد سراغ مادرایی که بچشون کوچیکن

من چیکار کنم

دلم خونه

سیرم از همه چی سردم مثل این مونم که همه چی رو باخته

فقط دلم مرگ میخواد برم پیش پسرم

عزیزم خیلی ناراحت شدم  خدا بهت صبر بده  من  یه روش نماز اول وقت بلدم که خودم با ا ...

میشه بیشتر توضیح بدید عزیزم

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️