2777
2789
عنوان

پسر من مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20273 بازدید | 159 پست
گلم ناراحت نباش امیدوارم درست شه

امیدی ندارم ولی ب انرژی خوبتون نیاز دارم🌹

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچمو فقط ۱۲ ساعت داشتمش دنیا اومد فوت شد الان نزدیک ۲ ماهه  ۱۸ سالمه موهام سفیدشدن  افسرده شدم فقط ازخدامیخام برام معجزه کنه دوباره بارداربشم این دفعه برام سالم و صحیح بمونه درکت میکنم واقعا نمیدونم چی بگم چون حال خودمم بهترازشما نیست

منم بچمو فقط ۱۲ ساعت داشتمش دنیا اومد فوت شد الان نزدیک ۲ ماهه  ۱۸ سالمه موهام سفیدشدن  اف ...

الهی بمیرم یه نذری چیزی بکن امیدوارم که خدا جواب دل شکستت و بده و به زودیه زود یه دختر خانوم یا یا آقا پسر خوشگل نصیب دلت بشه🤌🏼🫀🥺

بچمو دادم مامانم رضایت دادم مرخص شدم و رفتم بالا سر بچم گفتم مرگ مغزی شده حین عمل کمبود اکسیژن کشی ...

وااااااااای خدا جیگرم له شد💔خدا صبرت بده عزیزم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️