2777
2789
عنوان

پسر من مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20273 بازدید | 159 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بمیرم برا دل شکستت،😭 منم دو ساله پسرم نوزده سالم پر کشید رفت پیش خدا . فرشته ی کوچلوت الان پیش خداست و فاطمه ی زهرا براش مادری می‌کنه تا وقتی بعد از صد سال رفتی اون دنیا تحویلت بده . از خدا برای تمام مادران داغدیده صبر جمیل می‌خوام ،🙏😭

سلام عزیزم غصه نخور به این فکر کن که اونجا بچت تو بهشت منتظرته یه روزی ما هم میریم پیششون انشالله عمر باعزت و طولانی داشته باشین

منم پسرم در اثر یه سینه پهلو و استفراغ فوت شد ۱۱ روزه پسرم زیر خاکه ۵ سالش بود

چقدر غم.. چقدر زجر.. هرکیو میبینم ی غمی، ی رنجی داره... دلم ب درد میاد. خدا بهت صبر بده. اشکم دراومد... دعا کن داداشم خوب بشه و ی کار خوب گیرش بیاد💔 هیج وقت فکر نمیکردیم این بلا ب سرش بیاد. داداش خوب و مهربونم دیگه نمیخنده..

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچمو دادم مامانم رضایت دادم مرخص شدم و رفتم بالا سر بچم گفتم مرگ مغزی شده حین عمل کمبود اکسیژن کشی ...

چرا  قلبم تیر کشید چرا نفسم یلحظه بالا نیومدخدا بهت صبر بده متاسفم😔😔😔

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃

پست برا 1400 هست

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم