2777
2789
عنوان

پسر من مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20273 بازدید | 159 پست
ممنون عزیزم همیشه سلامت و خوش باشی خیلی غم بزرگیه هر چقد خودمو آروم کنم بازم وسایلشو میبینم هنوز ج ...

نمیدونم برنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کردین .خیلی از مادرهایی که فرزندشون از دست داده بودند میگفتن بعد این برنامه از غم و اندوه مون کم شده .میدونیم یه روز فرزندمون رو ملاقات میکنیم .هر چقدر هم زمان ببره خلاصه یه روز وقتش میرسه .

واااای فرداپسرم عمل بیضه داره چرا من اومدم این تاپیک    

عزیزم امیدت به خدا باشه 

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهش می کنم عزیزم  اگه دعایی داریی روش که گقتم نماز خوندی بعد هر نماز یه آیت الکرسی برا سلامت ...

چشم عزیزم حتما 

ممنونم از وقتی که برام گذاشتی

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
قضیه تاتی جون هم متوجه شدی دروغ بوده  من ک ترجیح میدم باور نکنم  انشالله ک استارتر و خون ...

تاتی‌جون رو نمیدونم

جریانش چیه؟ اگر تمایل دارید توضیع بده

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
تاتی‌جون رو نمیدونم جریانش چیه؟ اگر تمایل دارید توضیع بده

ی خانوم ک‌چندساله عضو بود 

پنج تا بچه داره 

یکی فلج مغزیه 

و بامادرشوهر زندگی می‌کنه 

و لباس هم می‌فروخته 

انقد اینجا ناله میکرد و گویا کلی آدم بهش کمک مالی و....میکرد حتی خود نینیار هم تایید کرده بود ک کم کنن.

بعد نگو عکس کاربران رو می‌گرفته و می‌فرستاده ب بقیه مسخره می‌کرده و لو رفته ک اصلا خانم نیاز مالی نداشته و بچه ها خیلیاشون گفتن رفتن شکایت کردن و خونه پدرش رو هم میشناسن

تا دوسال قبل زنده بوده ٦ ماه بعد از اين تاپيك بعدش نداشته تاپيك

الهی ک هر جا هست الان حالش خوب باشه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ی خانوم ک‌چندساله عضو بود  پنج تا بچه داره  یکی فلج مغزیه  و بامادرشوهر زندگی می‌ک ...

وای😐🙁چقدر سم

امیدوارم پیگیری کنن اینقدر آدم حرومی

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی