2777
2789
عنوان

پسر من مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20273 بازدید | 159 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپيك دو سال قبل    

عه آره الان دیدم 

از خانومه خبری هست؟ شوهرش زنده موند با سرطان

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

امیدوارم خدا بهت صبر بده .هرچی فکر کردم جمله ای نمیتونم بگم چون میدونم غمت اینقدر بزرگه که با هیچ جمله ای نمیتونم کمش کنم.فقط سعی گن محکم باشی بخاطر پسر دیگت

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
یعنی بچهایی که رفتن کاقعا ما مادرا اونا رو میبینیم میدنشون به ما پس این حرفا راسته که بچه ما رو بهمو ...

شک نکن .اون اونجا همیشه منتظرت میمونه .یه روز همو ملاقات میکنین.اونجای خونه اصلی ماست نه اینجا که مسافریم .انشاله جایگاه ت اون دنیا با پسر معصوم و پاکت یکی باشه .بگو پیش خداست خدایی که از مادر مهربون تره .به خودت آرامش بده .

این تاپیک برا  دوسال پیشه  منم اشک ریختم خیلی

واقعا میگی تازه فهمیدم  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

این تاپیکه برا دو سال پیشه چه قد دردناکه😓 کاش استارتر الان حالش بهتر شده باشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شک نکن .اون اونجا همیشه منتظرت میمونه .یه روز همو ملاقات میکنین.اونجای خونه اصلی ماست نه اینجا که مس ...

ممنون عزیزم

همیشه سلامت و خوش باشی

خیلی غم بزرگیه هر چقد خودمو آروم کنم بازم وسایلشو میبینم هنوز جرات نکردم جمع کنم فقط ۱۱ روزه از دستش دادم

دخترم و پسرم حالشون اینقد بده که امروز بردمشون مدرسه برگشتنی که امدن خیلی حالشون بد بود

دیشب داشتم سکته میکردم

خونمون سوت و کور شده

این غمو چجوری تحمل کنم

پسرم ۵ سالش بود با یه سینه پهلو و استفراغ از دستم رفت

هر چقد خودمو آروم کنم بازم یادم میاد یه لحظم از فکرم بیرون نیس

نمیدونم کجا برم چیکار کنم این غمو یذره کم کنم

عه آره الان دیدم  از خانومه خبری هست؟ شوهرش زنده موند با سرطان

تا دوسال قبل زنده بوده ٦ ماه بعد از اين تاپيك

بعدش نداشته تاپيك

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ممنون عزیزم همیشه سلامت و خوش باشی خیلی غم بزرگیه هر چقد خودمو آروم کنم بازم وسایلشو میبینم هنوز ج ...

منم مادرم برای یه مادر هیچی سخت تر از از دست دادن فرزندش نیست .ولی مطمن باش جاش الان تو نور و بهشت هستش .برای آرامش اونم که شده دیگه بی قراری نکن مطمن باش شما رو میبینه .اونم دلش نمیاد مامانش بی قراری کنه ..