2777
2789
عنوان

پسر من مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20273 بازدید | 159 پست
میشه بیشتر توضیح بدید عزیزم

خب من دستور نماز اول وقت  رو میزارم 

اگه تمام نکات رو کامل رعایت کنید بعد دو هفته آرامش اتون زیاد میشه (تجربه خودم بعد از حدود ده روز بود ولی کاملا پیوسته همه نکات رو برا تک تک نمازهام رعایت کردم)

وبعد از اون ادامه بدین یواش یواش مشکلات اتون حل میشه (حدود ده سال انجام دادم  کامل و پیوسته نبود ولی تلاشم رو کردم که نکات رو رعایت کنم خداوند هم یه مواردی با راههای غیر محال بهم داد) 

دستورش:

ده دقیقه قبل از اذان وضو گرفته در سجاده باشین و ذکر استغفر الله ربی و اتوب الیه را ۷۰ بار بگی بعد اذان شهرتون که شروع شد شما هم اذان رو بگو اقامه رو بگو بعد نمازتو شروع کنی (ممکنه اذان شهرتون قبل از حی علی الصلاه باشه که تو نمازتو شروع می کنی)

بین نماز مغرب و عشا و بین نماز ظهر و عصر بیشتر از ۵دقیقه فاصله ننداز 

باید تمام نکات رو رعایت کنید 

حتی اون ده دقیقه قبل از اذان وضو گرفته در سجاده خیلی مهمه یعنی ۹ دقیقه نشه حالا بیشتر بشه عیب نداره ولی کمتر نشه 

هر جا نمازتون را نتوانستین از راه بالا انجام بدین از این ذکر کمک بگیرید 

الهم صل علی محمد و آل محمد استغفر الله ربی و اتوب الیه 

اگه روزی بتونید ۵ تا تسبیح بگید خیلی خوبه

بیشتر بگید عالیه  

یا حداقل ۱۴ تا دونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من دستور نماز اول وقت  رو میزارم  اگه تمام نکات رو کامل رعایت کنید بعد دو هفته آرامش ا ...

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدین 

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
دلم به اندازه زمین تا آسمون براش تنگ شده اشک جواب دلتنگیامو نمیده خدا کنه هیچکس درک نکنه حالمو

حتی تصورشم سخته.پسرتون نعمت خدا بود .الانم پیش خداست .کی از خدا بهتر . این دنیا همه مسافریم .فکر نکن برای همیشه رفته .خدا بهت عمر طولانی بده برای پسر دومت مادری کنی .مطمن باش پسرتو باز ملاقات میکنی .خدا تا اون موقع صبر  بهتون بده ..

عکسش رو دیدید؟

بمیرم برا دلت خدا بهت ارامش بده خودشو ب بزرگیش قسم میدم کمکت کنه 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

قلبم درد گرفت خدا شاهده 

بغض سنگینی گرفتم 

چی بگم مادرم ازدست دادم دیگ آدم سابق نیستم 

شما کپ پاره تنت رفته 

زبونم عاجز هست برای تسکین درد و غمت 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدین 

خواهش می کنم عزیزم 

اگه دعایی داریی روش که گقتم نماز خوندی بعد هر نماز یه آیت الکرسی برا سلامتی و فرج امام زمان بخون و از امام زمان بخواه برا حاجتت دعا کنه 

عزیزم برا منم دعا کن 

حتی تصورشم سخته.پسرتون نعمت خدا بود .الانم پیش خداست .کی از خدا بهتر . این دنیا همه مسافریم .فکر نکن ...

یعنی بچهایی که رفتن کاقعا ما مادرا اونا رو میبینیم میدنشون به ما پس این حرفا راسته که بچه ما رو بهمون بر میگردونن اون دنیا؟

چرا من باید الان این تایپک رو ببینم‌حالم بد بود بدتر حالم گرفته شد😢 خدا صبر بده بهت عزیزم😢

این تاپیک برا  دوسال پیشه 

منم اشک ریختم خیلی

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
این تاپیک برا  دوسال پیشه  منم اشک ریختم خیلی

منم تو هیچ تاپیکی تا حالا اشکم در نیمده بود اونجا که گفت دیگه مامان آراد نیستم اشکم در اومد 😔

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜