2777
2789
عنوان

مهریه کم و حق طلاق یا مهریه بالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 44 پست
حق طلاق از همه مهمتره مه متاسفانه به مرد میدن من شوهرم شیشه ای بود با این حال ۲سال طول کشید تا جدا ش ...

چه زجری کشیدی اره بنظر منم حق طلاق داشتن بد نیستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنصیف اموال زن رو هم شامل میشه یا فقط اموال مرد هستش؟ 

دقیق نمیدونم

احتمال میدم هردو باشه

چون مثلا حق طلاق هم دوطرفه ست اینجور نیست که ۱۰۰ درصدش حق زن باشه ۵۰. ۵۰ میشه

تنصیف هم فکر کنم همینجور باشه اگر زن شاغل باشه نصف اموالش برای مرد ، و نصف اموال مرد برای زن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
دقیق نمیدونم احتمال میدم هردو باشه چون مثلا حق طلاق هم دوطرفه ست اینجور نیست که ۱۰۰ درصدش حق زن با ...

اها

کلا قوانین ازدواج مون اصلا نمی ارزه با واقعیت جامعه همخوان نیستش 

همون منم به عقلش شک میکنم میگم بفرما بیرون😅 والا

من یک بیچاره می شناسم پانصد تا سکه مهر دختر بود،حق طلاق هم به دختر داده بود،می خواست دختر طلاق بده دختر نمی رفت

من نظرم مهریه هست بالای صد تا به خصوص وقتی پای بچه درمیان باشه،الان مردا راحت طلاق می دن ولی وقتی بچه باشه هم برای گرفتن بچه نیازه مهریه،بچه هم نبود پشتوانه می شه،از طرفی تا اخر عمر هم لازمه هم برای ارث

کلا بالای صدتا خوبه

من ده سال پیش ازدواج کردم تمام اشنا و فامیل مهریه بالا داشتن و حق طلاق ولی سکه یک میلیون بود،الان فرق کرده

کسی اومد ۱۴تا مهر و حق طلاق داشت زندگی هم عالی ولی بعد مثلا ده،پانزده سال مرده طلاق خواست و حضانت بچه هارا گرفت چی؟

کلا قبلا عقیده به مهر بالا نداشتم،الان می بینم مهر نه زیاد ولی یک مقدارش لازمه

من یک بیچاره می شناسم پانصد تا سکه مهر دختر بود،حق طلاق هم به دختر داده بود،می خواست دختر طلاق بده د ...

خب من برای داداشم بخام در نظر بگیرم هیچوقت نمیذارم هم مهریه رو بالا بزنه هم حق طلاق بده چون فردا روزی هم به راحتی بزاره بره هم جیب داداشم خالی بشه خودمم کلا به مهریه بالا اعتقادی ندارم کلا از این سیستم خوشم نمیاد انگار روی خودم قیمت بزارم. برام عجیبه

بنطرم با سلامت عقلی کسی که هردو اینکارا رو بکنه باید شک کرد

خب من برای داداشم بخام در نظر بگیرم هیچوقت نمیذارم هم مهریه رو بالا بزنه هم حق طلاق بده چون فردا روز ...

گلم بستگی به شرایط داره،بله منم برم خواستگاری نهایت ۵۰تا مهر کنم بدون حق طلاق،ولی مهریه تا حدودی لازمه،واقعا داشتنش در حد معقول واقعا لازمه،اونم جوانا الان می ترسن ازدواج کنن وای به مهریه،ولی مقداری لازمه بستگی به شرایط هم داره

تو خانواده ما اصلا رسم به مهریه نیست پدر و مادرم می گن مگه ادم می خواد دخترشو معامله کنه ولی تو خانواده همسرم مهریه می زارن

بله طلاق به نظر من عیبی نداره حالا طرف وقتی بحث خودشه خوب هر جور بخواد تصمیم می گیره،ولی مهریه برای کسایی که بچه دارن خوبه به خصوص با قانونای ایران،ان زمان لازمه

عزیز یکی می گفت مهرم ده تا سکه بود،داخل گاو صندوق از شب عروسی شوهرم نگه داشته،بعدش چند سال بعد با  دوتا بچه،بحث می شه می گه بفرما مهرتو بردار و برو،حق طلاق لازمش نمی شه،طفلی اگه بچه نداشت می رفت ولی بچه ها چی؟

عزیز یکی می گفت مهرم ده تا سکه بود،داخل گاو صندوق از شب عروسی شوهرم نگه داشته،بعدش چند سال بعد با &n ...

چیزی که من الان دارم می‌بینیم اینکه بچه ها رو پدر بزرگ میکنه پس بنظرم داستان سر بچه ها نیستش اگه به دنبال پشتوانه مالی بعد طلاق هستیم فرق داره تا بخاد ادم به اسم بچه مهریه رو ببره بالا 

نظر منم اینه ۱۴سکه با حق طلاق خوبه به شرطی که اگه بچه دار شدن مادر بچشو داشته باشه،یا بعد از بیست سال جدا شدن زن خودش مستقل باشه و به هیچ کس نیاز نداشته باشه،جدا مهریه متناسب به خانواده ها باید در نظر گرفته بشه 

چیزی که من الان دارم می‌بینیم اینکه بچه ها رو پدر بزرگ میکنه پس بنظرم داستان سر بچه ها نیستش اگه به ...

خوب ادم دلش نمیاد بچشو بده به پدرش تا سن بلوغ،میشه مهرو بخشید حضانتو گرفت

یا اگه مردی خواست زنشو طلاق بده بعد از ده،بیست سال ان وقت یک مقداری از حقشو بگیره بالاخره بحث جوانی هست

شما ازدواج کردی؟

خوب ادم دلش نمیاد بچشو بده به پدرش تا سن بلوغ،میشه مهرو بخشید حضانتو گرفت یا اگه مردی خواست زنشو طل ...

نه ازدواج نکردم

چیزی هم که من میبینم خیلی راحت بچه رو میسپرن میرن

در کل نسخه خاصی نیستش ولی به عنوان پشتوانه میشه بیان کرد ولی اگه بگیم مهریه رو بالا بزن چون فردا بچه و ایتا به عهده منه و این حرفا. مردها هم توی جامعه هستند و می‌بینند واقعیات کف جامعه رو و قبول نمیکنند به عنوان پشتوانع بیان شه شاید بهتر راضی بشن😕 البته دید من اینه