2777
2789
عنوان

مهریه کم و حق طلاق یا مهریه بالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 44 پست
نه ازدواج نکردم چیزی هم که من میبینم خیلی راحت بچه رو میسپرن میرن در کل نسخه خاصی نیستش ولی به عنو ...

منم قبل از ازدواج می گفتم مهریه نمی خوام فقط حق طلاق می خوام،زمان من فقط هزار تا مهر زدن اونم خودشان،حق طلاق ندادن

الان بعد از چندین سال می بینم مقداریش لازمه،یکی از نزدیکانم 

سرطان گرفت تو سن ۳۶سالگی با دوتا بچه شوهرش بهش خیانت کرد کلا الان جدا زندگی می کنه،این طفلی الان می گه ما طلاق عاطفی هستیم کلا برای بچه ها هستم که فرزند طلاق نشن از طرفی همسرش بهش خانه داد و ماشین ماهیانه هم می فرسته،تازه معشوقه مرده می خواد هفت میلیارد مهریه زنو بده که مرده طلاقش بده

کلا اگه مهر این بنده خدا ۱۴تا بود با دوتا بچه چه می کرد؟

مقداری  مهریه جدا لازمه

منم قبل از ازدواج می گفتم مهریه نمی خوام فقط حق طلاق می خوام،زمان من فقط هزار تا مهر زدن اونم خودشان ...

فکر میکنی میتونی از پسرای امروزی 100 تا مهریه بگیری اصلا دارن که بگیری چرا اینطوری فکر میکنی که هرچقدر بخوره یعنی میتونن بدن🤣 14 تاش رو هم با زور بهت میدن یه بار کسایی رو که اقدام کردن رو ببین بعد میفهمی چندتاش قابل گرفتنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنی میتونی از پسرای امروزی 100 تا مهریه بگیری اصلا دارن که بگیری چرا اینطوری فکر میکنی که هرچق ...

عزیز دیدم که می گم بله مردی که بیشتر از دوتا خانه و ماشین داره و پول توی حساب منظورمه،اونم بعد چندین سال زندگی،خیلیا هم هستن که مهریه گرفتن

عزیز دیدم که می گم بله مردی که بیشتر از دوتا خانه و ماشین داره و پول توی حساب منظورمه

عزیز دلم 1000 تا سکه خارج از عرف هستش و 114 تاش رو بهت بیشتر نمیدن و به شرط ووشروطه ها شاید باقیش رو هم بدن ولی نه کامل 1000 تا سکه میشه نزدیک 10 میلیارد تومن و به شرط داشتن دو تا خونه و یه ماشین و این حرفا این سکه ها قابل نقد شدن نیستش 

ببین کلا الان داره همه چی عوض می شه،زن و مرد با هم کار می کنن،خوب هر چی به دست میارن می تونن مشترک به نام بزنند،منطقی تر هستن،الان ازدواج راحتتر شده،خانواده ها فهمیده تر،از اول همه چی مشترک خرج ازدواج،جهیزیه مشترک،سیسمونی مشترک،بله اینجا مهریه کم هم قابل قبوله

من می گم بودن مهریه بهتر از نبودنش هست با توجه به جامعه ما در حال حاضر،هرچند که هرکسی صلاح خودشو بهتر می دونه

عزیز دلم 1000 تا سکه خارج از عرف هستش و 114 تاش رو بهت بیشتر نمیدن و به شرط ووشروطه ها شاید باقیش رو ...

خوب منم این فکرو داشتم وای دیدم ان بنده خدا که گفتم می خواد زن مریضشو طلاق بده  خیلی خیلی داره بهش ارث می رسه،زنه هم داشت اقدام می کرد از ارث مرده بگیره،روزی که مرده پیش وکیل بوده،وکیل گفته اشتباه فکر کردی با ۱۱۰تا حل می شه با این پولی که به شما می رسه زنت می تونه مهرشو بگیره

عزیز دلم 1000 تا سکه خارج از عرف هستش و 114 تاش رو بهت بیشتر نمیدن و به شرط ووشروطه ها شاید باقیش رو ...

بحث خانه هم می گم بیشتر از یک خانه و ماشین و حساب بانکی می شه،حالا تمام اینا بستگی داره،همه چی باید عاقلانه باشه 

ببین مهریه و جدایی جنبه های مختلفی داره،شرایط هر ازدواج و طلاقی هم فرق داره،ولی با توجه به قوانین ما و محدودیت های خانما مهر تا حدودی لازمه،ماشالله الان هر کس ازدواج می کنه عاقل هست و هرکس شرایط خودشو بهتر می دونه

مهریه معقول و حق طلاق منوط به عدم استفاده از مهریه فک کنم بهتر باشه

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
فکر میکنی میتونی از پسرای امروزی 100 تا مهریه بگیری اصلا دارن که بگیری چرا اینطوری فکر میکنی که هرچق ...

خود قاضی یادشون میده چجوری مهریه رو دور بزنن

عزیزم قوانین این کشور به قدرییییی کثیف و ظالمانه هست نسبت به خانمها که واقعا ادم دلزده میشه از ازدواج😕

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
خود قاضی یادشون میده چجوری مهریه رو دور بزنن عزیزم قوانین این کشور به قدرییییی کثیف و ظالمانه هست ن ...

اصلا این مقدار هم مهریه نامتعارف هستش هیچکسی نمیتونه بگیره. 

واقعا اینکه یه عده دلشون به مهریه 10740749 سکه ای خوش هستش برام عجیبه

من که اگه چنین مهریه ای رو قبول کنه به عقلش شک میکنم که سالم باشه