نه اونجور فضا قبلا خیلی دورهمی با سوتی ها و خاطره ها بود راست میگی شما شاید خیلی ها ندارن&nbs ...
نه والا من تو اون تاپیکم گفتم اخه داری میگی چرا از شادیش گفته خانومه خب بذارین وسط این همه خیانت و دعوا و اینا یکی هم از خوشی بگه انرژی مثبتش به ماهم میرسه
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
😐😐😐😐وا از شادیش بگه یکی از شادیش بگه بقیه هم خوشحال میشن مثلا تایپک بی بی چک یا مث ...
یکی گفته بود من ناراحت میشم تاپیک بارداری و بی بی چک میبینم باورت میشه؟
براهمین اگر کسی هم بخواد از خوبی و خوشی بگه ها میترسه این القابو بهش بدن مثل عقده ای و تازه به دوران رسیده و...
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
اخه چرا مگه ما چن روز زنده هستیم ک شاد نباشیم خانومی ک تایپک هارو میبینه میتونه وارد ن ...
اره والا انقدر نظر تنگن اصلا تو فضای مجازی نباید برن