نه اونجور فضا قبلا خیلی دورهمی با سوتی ها و خاطره ها بود راست میگی شما شاید خیلی ها ندارن&nbs ...
نه والا من تو اون تاپیکم گفتم اخه داری میگی چرا از شادیش گفته خانومه خب بذارین وسط این همه خیانت و دعوا و اینا یکی هم از خوشی بگه انرژی مثبتش به ماهم میرسه
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
😐😐😐😐وا از شادیش بگه یکی از شادیش بگه بقیه هم خوشحال میشن مثلا تایپک بی بی چک یا مث ...
یکی گفته بود من ناراحت میشم تاپیک بارداری و بی بی چک میبینم باورت میشه؟
براهمین اگر کسی هم بخواد از خوبی و خوشی بگه ها میترسه این القابو بهش بدن مثل عقده ای و تازه به دوران رسیده و...
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
اخه چرا مگه ما چن روز زنده هستیم ک شاد نباشیم خانومی ک تایپک هارو میبینه میتونه وارد ن ...
اره والا انقدر نظر تنگن اصلا تو فضای مجازی نباید برن