2789

[QUOTE=192130528]اخی عزیزم 🥺 اره هر جیزی اتفاقا میوفته [/QUOTE

همسرم قبول میکرد که اشتباه کرده حتی با روانشناس صحبت کرد قبول کرد اشتباهشو

به روانشناس گفت خودم میدونم هیجانی عمل کردم

به من میگفت تکرار نمیشه 

ولی بازم تکرار میکرد چون تلگرامشو تو گوشیم داشتم

( عزیزان مدافع حریم خصوصی بیخیال این قسمت شین)

تا اینکه از شانس اون خانوم کمی منصف بود و گفت خانومت رو اذیت نکن بخاطر من که نه دیدی منو و نه میشناسی من

به اون خانوم😔 قول داد فراموشش کنه

فعلا که سرقولش مونده

من سال 91 عضو نی نی سایت شدم اون موقع سقط داشتم و درگیر درمان برای بارداری و اینا بودن 6تا دوست عالی پیدا کردم اینجا اینقدر رابطه مون خوب شد که حتی چند بار هم حضوری همدیگه را دیدم و هنوز هم باهم دوستیم و باهم دیگه شادی و غم هامون را شریک شدیم ولی الان دیگه اصلا اینجور نیست جو سایت افتضاح 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=192130528]اخی عزیزم 🥺 اره هر جیزی اتفاقا میوفته [/QUOTE همسرم قبول میکرد که اشتباه کرده حتی ...

😔😔😔😔

مردا چرا واقعا اینکار میکنن واسه خودشون دردسر درست میکنن

عشقشون کسی ک سال ها باهاش زندگی کردن رو اذیت میکنن نمیدونم واقعا 

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
من سال 91 عضو نی نی سایت شدم اون موقع سقط داشتم و درگیر درمان برای بارداری و اینا بودن 6تا دوست عالی ...

چ خوب خوشحالم ک دوستای خوبی پیدا کردی 🥰😍

بله جو سایت خیلی  خراب شده 

ولی خودم میخوام تایپک های خوب بزنم 

خنده دار و اطلاعات عمومی 

😔😔😔😔 مردا چرا واقعا اینکار میکنن واسه خودشون دردسر درست میکنن عشقشون کسی ک سال ها باهاش زندگی ...

نمیدونم شوهر من میگفت از بیکاریه

ولی دیگه حرفاشو باور نمیکنم چون تو چشمام نگاه میکرد و دروغ میگفت

الان خداروشکر اوصاع بهتره چون فعلا دست کشیده از کارش منم مثلا بخشیدمش ولی دلم آروم نیست بخدا

جالبه با کسی که ندیدتش فقط چنتا عکس با  ادیت  دیده نه صداشو شنیده زندگیشو بهم ریخت

نمیدونم شوهر من میگفت از بیکاریه ولی دیگه حرفاشو باور نمیکنم چون تو چشمام نگاه میکرد و دروغ میگفت ...

انشالله همه چی درست میشه عزیزم 😔😔😔

چی بگم واقعا تعجب کارهاشونم