2789
نه اونجور فضا قبلا خیلی دورهمی با سوتی ها و خاطره ها بود  راست میگی شما شاید خیلی ها ندارن&nbs ...

نه والا  من تو اون تاپیکم گفتم اخه داری میگی چرا از شادیش گفته خانومه خب بذارین وسط این همه خیانت و دعوا و اینا یکی هم از خوشی بگه انرژی مثبتش به ماهم میرسه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
نی نی سایت همش نوجونای ۱۴تا ۱۸ سال عضو شدن و واقعا هیجانی جواب میدن و یکی که درمونده از همه جا میاد ...

اره واقعا دیگه سن بچه ها رسیده به ۱۳ سال وقتی تایپک هارو میبینم دلم میخواد بچه رو تربیت کنم مشکل یکی دوتا نی ولی از یه سایت میشه شروع کرد پاکسازی

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره اینجا قبلا خیلی باحال بود همه بهم احترام میزاشتن هیچکس برای هیچکس تاپیک شاخ و شونه کشیدن نمیزد ت ...

دقیقا من همه تایپک های قبل رو خوندم خیلی باحال تر بود 

نه والا  من تو اون تاپیکم گفتم اخه داری میگی چرا از شادیش گفته خانومه خب بذارین وسط این همه خیا ...

😐😐😐😐وا از شادیش بگه 

یکی از شادیش بگه بقیه هم خوشحال میشن 

مثلا تایپک بی بی چک یا مثلا بالاخره ازدواج کردم خیلی چیزای دیگه به ادم روحیه میده 

یکی دیگه که عکس یه آقاه رو گذاشته میگه چاقو خورده   نامزدمو کشتنو خیال پردازی در حد فیلمای ...

ندیدمش اونو 

بله خیال پردازی هم هست 

مثل خیانت قتل انگار تکرار میشه 

خب از بس خیانت زیاد شده

شده مث روزمرگی بعضی مردای از خدا بی خبر

البته از وقتی شوهرم خیانت کرد فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

واینکه توبه گرگ مرگه

اینا رو اینجا میخوندم ولی قبود نداشتم الان ایمان دارم بهش

😐😐😐😐وا از شادیش بگه  یکی از شادیش بگه بقیه هم خوشحال میشن  مثلا تایپک بی بی چک یا مث ...

یکی گفته بود من ناراحت میشم تاپیک بارداری و بی بی چک میبینم باورت میشه؟

براهمین اگر کسی هم بخواد از خوبی و خوشی بگه ها میترسه این القابو بهش بدن مثل عقده ای و تازه به دوران رسیده و...

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
خب از بس خیانت زیاد شده شده مث روزمرگی بعضی مردای از خدا بی خبر البته از وقتی شوهرم خیانت کرد فهمی ...

اخی عزیزم 🥺

اره هر جیزی اتفاقا میوفته 

یکی گفته بود من ناراحت میشم تاپیک بارداری و بی بی چک میبینم باورت میشه؟ براهمین اگر کسی هم بخواد از ...

اخه چرا 

مگه ما چن روز زنده هستیم ک شاد نباشیم 

خانومی ک تایپک هارو میبینه میتونه وارد نشه هر کسی یه فضای رو دوس داره دیگه 

اخه چرا  مگه ما چن روز زنده هستیم ک شاد نباشیم  خانومی ک تایپک هارو میبینه میتونه وارد ن ...

اره والا انقدر نظر تنگن اصلا تو فضای مجازی نباید برن 

جالب اینکه داخل تاپیک های دعوای زن و شوهر هم نظر میدن از وقتی که اینجوری شدم سعی میکنم دیگه درباره ز ...

خوب هر کسی نظر خودش رو میده و هیچ کس از کل زندگی شما خبر نداره پس به نظرم تا حدی کوچیک راهنمای بخوا ولی اخرش با مغز خودت فک کن ببین درسته یا نه 

اره والا انقدر نظر تنگن اصلا تو فضای مجازی نباید برن 

بعضی هاشون هم چشم میزنن 

من تو تایپک اسکرین شات دیدم ک خانومه میگفت من دیگه اسکرین نمیزارم بی دلیل قهر کردیم با نامزدم