2789
بابا از خوبی هام میگن کاربرا بهشون میتوپن که عقده ای هستی تازه به دوران رسیده هستی شاید یکی شاد نیست ...

نه اونجور فضا قبلا خیلی دورهمی با سوتی ها و خاطره ها بود 

راست میگی شما شاید خیلی ها ندارن 

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
دقیقا هموناهم پربازدید میشن😑😑😑

ارهه من چند وقته دنبال یه تاپیک اطلاعات عمومی ام ک رفته باشه بالا

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا من به همین خیانت ها خیلی می خندم ی کم به دور از واقعیته اینکه وسط کوچه با خواهر شوهرت شدی دست ...

دقیقا منم همین رو میگم دوست عزیز استفاده درست از سایت رو نداریم یا حداقل فک کنیم چیزای عجیب و غریب نگیم 

اتفاقا من به همین خیانت ها خیلی می خندم ی کم به دور از واقعیته اینکه وسط کوچه با خواهر شوهرت شدی دست ...

یکی دیگه که عکس یه آقاه رو گذاشته میگه چاقو خورده   نامزدمو کشتنو خیال پردازی در حد فیلمای بالی وود   دلم میخواست نی نی یار بودم

نی نی سایت همش نوجونای ۱۴تا ۱۸ سال عضو شدن و واقعا هیجانی جواب میدن و یکی که درمونده از همه جا میاد اینجا درد دل کنه یه جوابایی بهش میدن ادم میمونه واقعا یا مسخره بازی در میارن یا بحث رو به حاشیه و دعوا میکشونن .البته اونا تقصیری ندارن اقتضای سنشونه .ولی واقعا درست نیس این شرایط

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

اتفاقا همینا به نظرم خنده دار می رسن

اینکه با خواهر شوهرت وسط کوچه دست به یقه بشی و گیس و گیس کشی جلوی مادر شوهرت و پدر شوهرت و بقیه... اونام هیچی بهتون نگن (تاپیک یکی از کاربران بود)

ولی در کل اره سایت دیگه اون محیط سالم قبل رو نداره و مسئولشم همین کاربر های سایت و خودمون هستیم 

البته کلا این سایت سایت بارداری و بچه داری بوده الان تبدیل به همچین محیطی شده

اگه تاپیک خوب میخواید باید یه سر به تاپیک های قدیمی سایت بزنید من خودم از وقتی برگشتم سایت سعی میکنم ...

مرسی گلم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
انگار مشکلات بیشتر شده , تحمل آدم ها هم کمتر , کلا دیگه اون حس و حال خوب نیست 

اره واقعا ولی خوب میتونیم محیط شاد هم داشته باشیم 

یه خانم باردار میاد اینجا روحیه بگیره استرسش کمتر شه 

نه با موج جامعه مواجعه شه

آره اینجا قبلا خیلی باحال بود همه بهم احترام میزاشتن هیچکس برای هیچکس تاپیک شاخ و شونه کشیدن نمیزد تاپیکا واقعا پر محتوا بود هم سرگرم کننده بود هم کلی چیزای مهم خوب یاد میگرفتی الآن چی

اگه تاپیک خوب میخواید باید یه سر به تاپیک های قدیمی سایت بزنید من خودم از وقتی برگشتم سایت سعی میکنم ...

اره من ک ۲ سال خاموش بودم همین هارو میخودم و میترکیدم از خنده