2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست
مطمعنی واسه همینه شاید دلت از چیز دیگه گرفته

نه خیلی شاد بودم عجیب بودم از خونه مادرشوهرم اومدم مامانم اینو که گفت از اونموقع نشستم گریه کردم اولین بار برا چیز انقد الکی گریه میکنم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی شاد بودم عجیب بودم از خونه مادرشوهرم اومدم مامانم اینو که گفت از اونموقع نشستم گریه کردم اول ...

عه دختر خوب گریه نداره زهر خودت میکنی امشبو بیخیال فدای سرت 

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰
عه دختر خوب گریه نداره زهر خودت میکنی امشبو بیخیال فدای سرت 

چجوری نگهش دارم اخه حتی الان که دارم می نویسم دارم گریه میکنم

ای بابا به شوهرت بگو برام کیک نگه دار من نخوردم روم نشد اینکه خیلییییی راحته نذار تو دلت بمونه ت ...

مرسییی عزیزم ولی کوفت کردن مگه از شکمشون بکشه بیرون بعدم بچه نیستم برا کیک گریه کنم نمیدونم چمه

چجوری نگهش دارم اخه حتی الان که دارم می نویسم دارم گریه میکنم

زنگ‌بزن ب نامزدت یا به ۱ساعت پیش که خوشحال بودی فک کن کیکو کلا فاکتور بگیر😂😂شوخی کردم حالت عوض شه 

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰
خب به شوهرت میگفتی چرا رودربایستی می‌کنی شب تولدت بودا

خیر سرم تو یخچال خودمون نگه داشته بودم نگو ننه خانومم همه رو پیشکش کرده یعنی ی ساعته دارم گریه میکنم

زنگ‌بزن ب نامزدت یا به ۱ساعت پیش که خوشحال بودی فک کن کیکو کلا فاکتور بگیر😂😂شوخی کردم حالت عوض شه& ...

خوابه فرذا صبح باید بر سرکار بهش گفتم گفت برگردم برات یکی دیگه میخرم ولی خب مثل بچه ها بهونه گرفتم همون کیک و میخام😞

خیر سرم تو یخچال خودمون نگه داشته بودم نگو ننه خانومم همه رو پیشکش کرده یعنی ی ساعته دارم گریه میکنم

منم یادمه نامزد بودم کیک تولدمو نخوردم خونه پدر شوهرم بودیم تیکه اشو مادرشوهرم گذاشت یخچال فردا بخورم صبح بیدار شدم دیدم نیست فهمیدیم برادرشوهرم واسه خودش برداشته کیک رو خورده اینقدر تو دلم موند به شوهرم گفتم من کیک تولدمو نخوردم بنده خدا رفت بیرون یه کیک کوچیک خرید واسم