2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست
منم یادمه نامزد بودم کیک تولدمو نخوردم خونه پدر شوهرم بودیم تیکه اشو مادرشوهرم گذاشت یخچال فردا بخور ...

مثل همون نمیشه😞چیزی که تو دلت بمونه هیچ جوره پاک نمیشه حتی اگه یک کیلو طلا جاش بدن بهت

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
مرسییی عزیزم ولی کوفت کردن مگه از شکمشون بکشه بیرون بعدم بچه نیستم برا کیک گریه کنم نمیدونم چمه

میدونم عزیزم

ادم برای خود کیک گریه نمیکنه ولی دوست داره از کیکش بخوره به دلت اومده اشکال نداره

زنگبزن برات یه کیک دیگه بیاره یاببرتت بیرون هوات عوض شه

زیاد خودتو اذیت نکن

مهم نفس عمله که برات جشن گرفته حالا یه کوچولو هم کسی نفهمیده فکر کردن خودت نخوردی تیکه کیک و گذاشتی سر جاش

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل همون نمیشه😞چیزی که تو دلت بمونه هیچ جوره پاک نمیشه حتی اگه یک کیلو طلا جاش بدن بهت

الان گریه کردی سبک میشی چند تا نفس عمیق بکش یه زنگ بزن نامزدت صحبت کنید از سرت بپره 

تولدت هم مبارک اینم خاطره میشه 💙

میدونم عزیزم ادم برای خود کیک گریه نمیکنه ولی دوست داره از کیکش بخوره به دلت اومده اشکال نداره زنگ ...

فردا صبح زود باید بر سرکار خوابه از این حرصم میگیره مامانم تو همه کارام دخالت میکنه هروی میفهمه از زندگیم ب همه میگه اخه ادم مامانش همدلش نباشه کی باشه

الان گریه کردی سبک میشی چند تا نفس عمیق بکش یه زنگ بزن نامزدت صحبت کنید از سرت بپره  تولدت هم ...

مرسی عزیزم طفلک خوابه باید فردا بر سرکار

فردا صبح زود باید بر سرکار خوابه از این حرصم میگیره مامانم تو همه کارام دخالت میکنه هروی میفهمه از ز ...

عیب نداره هرکسی یه جوره دیگه

مامانه دیگه عوض نمیشه که

قصد بدی نداره فقط فکر نمیکنه بد باشه بگه

دیگه چیزای مهم و نگو بهش

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
عیب نداره هرکسی یه جوره دیگه مامانه دیگه عوض نمیشه که قصد بدی نداره فقط فکر نمیکنه بد باشه بگه دی ...

نمیگم که اگرنه کل دنیا میفهمن