2821
2789
بله عزیزم تا ۷ با مادرهنهعزیزم ربطی به وضعیتتون نداره تا ۷ سال بی برو برگرد مال خودتونه

تودوراهی رفتن وموندنم خیلی میترسم میدونم ازطریق بچه خیلی اذیتم میکنه ازلحاظ مالی که خانوادم پشتم هستن تاخودم شاغل بشم.مرسی گلم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تودوراهی رفتن وموندنم خیلی میترسم میدونم ازطریق بچه خیلی اذیتم میکنه ازلحاظ مالی که خانوادم پشتم هست ...

نرو

تحت هر شرایطی بمون

بچه داری عزیزم

هم خودت آواره میشی هم بچت خدای نکرده

خیانت میکنه؟

🚫⛔️

نروتحت هر شرایطی بمون بچه داری عزیزم هم خودت آواره میشی هم بچت خدای نکرده خیانت میکنه؟

دوساله با خودم همینو میگم برم بچم ازهمه بیشتراسیب میبینه دیگه خسته شدم ازکاراش نه خیانت نمیکنه خیلی عصبی وبددل

دوساله با خودم همینو میگم برم بچم ازهمه بیشتراسیب میبینه دیگه خسته شدم ازکاراش نه خیانت نمیکنه خیلی ...

مامان من سی ساله داره این وضعیتو به خاطر من و داداشم تحمل میکنه بابام شکاکه بددله خسیسه و.... اگه میخوای بری همین الان برو من مامانمو دارم میبینم که کم کم نابود شد با خودم میگم کاش همون موقع که داداشم بچه بود این مسخره بازی تموم میشد تا اینکه الان ۳ نفره از کارای بابام عذاب بکشیم

مامان من سی ساله داره این وضعیتو به خاطر من و داداشم تحمل میکنه بابام شکاکه بددله خسیسه و.... اگه می ...

من همش به فکربچم ولی الان خودم دارم نابودمیشم بچه هم تواین رابطه سمی اذیت میشه جداشم بیشتراذیت میشه

دوساله با خودم همینو میگم برم بچم ازهمه بیشتراسیب میبینه دیگه خسته شدم ازکاراش نه خیانت نمیکنه خیلی ...

پس اصلا نرو

میخواستم بگم خیانت میکنه نمیشه تحمل کرد

ولی حالا که میگی موضوع خیانتم نیست

این رو میشه با زبون نرمش کرد

هیییییییچ مردی تو دنیا مثل شوهر من بد دل و عصبی نیست

ولی با سکوت خودم نرمش کردم

با همه عصبیه جز من

ببین .. پس میشه

دارم میگم شوهرم بشدددددت این دو صفت رو داره ها ولی با صبر حلش کردم

من کاملا کاملا درکت میکنم

اما میدونمم میتونی درستش کنی شک ندارم

🚫⛔️

من همش به فکربچم ولی الان خودم دارم نابودمیشم بچه هم تواین رابطه سمی اذیت میشه جداشم بیشتراذیت میشه

نمیدونم ولی من به عنوان یه بچه این وسط دارم فکر میکنم کاش قبل اینکه من وجود داشته باشم مامانم با همون یه بچه جدا میشد الان داداشم رفته خونه خودش مامانمم که دیگه سنش ازین حرفا گذشته یعنی میشه گفت عادت کرده حالا من ۱۶ ساله موندم و رفتارهای بابام بعضی اوقات با خودم میگم کاش بمیره با کاره بره فقط به هفته با نبودش راحت زندگی کنم

پس اصلا نرو میخواستم بگم خیانت میکنه نمیشه تحمل کردولی حالا که میگی موضوع خیانتم نیست این رو میشه با ...

منم آدم ارومیم سعی میکنم توعصبانیتش چیزی نگم ولی خودم الان داغونم مرسی عزیزم حرفات یکم آرومم کردخیلی حالم بدبودامیدوارم شوهرشماهم قدرتوبدونه خیانت نکنه خیلی سخته

نمیدونم ولی من به عنوان یه بچه این وسط دارم فکر میکنم کاش قبل اینکه من وجود داشته باشم مامانم با همو ...

عزیزم 16سالته توسن حساسیم هستی درکت میکنم کاش یذره درکشون بیشتربشه انقدبه همه چی بدبین نباشن