1lady9 مدیر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2431 عنوان بچه ها دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست امشب تولدم بود شوهرم کیک خریده بود من تو عقدم بعد ی تیکه برداشتم بقیشو گذاشتم برا مادرشوهرمشون بعد مامانم برداشته همون ی تیکه رم گذاشته تو کارتون منم نخوردم اونور گفتم اینجا هست تو چشمم موند الان اومدم خونه خودمون یکسر دارم گریه میکنم ولی نمیذونم چرا ادمیم نیستم بخاطر ی کیک گریه کنم ولی نمیدونم چمه😭😭 گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊 1400/03/03 | 22:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1lady9 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2431 مطمعنی واسه همینه شاید دلت از چیز دیگه گرفته نه خیلی شاد بودم عجیب بودم از خونه مادرشوهرم اومدم مامانم اینو که گفت از اونموقع نشستم گریه کردم اولین بار برا چیز انقد الکی گریه میکنم گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
1lady9 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2431 میخای پ شی احتمالا😂😂😂 شاید چیکار کنم گریم وایسته سرم داره میترکه😞 گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
رهاااام عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2004 نه خیلی شاد بودم عجیب بودم از خونه مادرشوهرم اومدم مامانم اینو که گفت از اونموقع نشستم گریه کردم اول ... عه دختر خوب گریه نداره زهر خودت میکنی امشبو بیخیال فدای سرت من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم۰۰۰
زبلجان عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 ای بابابه شوهرت بگو برام کیک نگه دار من نخوردم روم نشداینکه خیلییییی راحتهنذار تو دلت بمونهتولدتم مبارکککککککککک خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم
emerald20 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8946 تولدت مبارکککک غصه نخور دیگه روز تولدته ی اهنگ شاد بزار قر بده فقط
بحربتلنی عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 1800 شاید چیکار کنم گریم وایسته سرم داره میترکه😞 کلدستاپ بخور تخت بخواب. چقد بده. میفهممت😔 مبینام... 25 سال.
1lady9 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2431 عه دختر خوب گریه نداره زهر خودت میکنی امشبو بیخیال فدای سرت چجوری نگهش دارم اخه حتی الان که دارم می نویسم دارم گریه میکنم گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
1lady9 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2431 ای بابا به شوهرت بگو برام کیک نگه دار من نخوردم روم نشد اینکه خیلییییی راحته نذار تو دلت بمونه ت ... مرسییی عزیزم ولی کوفت کردن مگه از شکمشون بکشه بیرون بعدم بچه نیستم برا کیک گریه کنم نمیدونم چمه گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
1lady9 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2431 کلدستاپ بخور تخت بخواب. چقد بده. میفهممت😔 مرسی عزیزم♥️ گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
رهاااام عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2004 چجوری نگهش دارم اخه حتی الان که دارم می نویسم دارم گریه میکنم زنگبزن ب نامزدت یا به ۱ساعت پیش که خوشحال بودی فک کن کیکو کلا فاکتور بگیر😂😂شوخی کردم حالت عوض شه من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم۰۰۰
1lady9 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2431 خب به شوهرت میگفتی چرا رودربایستی میکنی شب تولدت بودا خیر سرم تو یخچال خودمون نگه داشته بودم نگو ننه خانومم همه رو پیشکش کرده یعنی ی ساعته دارم گریه میکنم گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
1lady9 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2431 زنگبزن ب نامزدت یا به ۱ساعت پیش که خوشحال بودی فک کن کیکو کلا فاکتور بگیر😂😂شوخی کردم حالت عوض شه& ... خوابه فرذا صبح باید بر سرکار بهش گفتم گفت برگردم برات یکی دیگه میخرم ولی خب مثل بچه ها بهونه گرفتم همون کیک و میخام😞 گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
mino36 عضویت: 1389/07/13 تعداد پست: 6107 خیر سرم تو یخچال خودمون نگه داشته بودم نگو ننه خانومم همه رو پیشکش کرده یعنی ی ساعته دارم گریه میکنم منم یادمه نامزد بودم کیک تولدمو نخوردم خونه پدر شوهرم بودیم تیکه اشو مادرشوهرم گذاشت یخچال فردا بخورم صبح بیدار شدم دیدم نیست فهمیدیم برادرشوهرم واسه خودش برداشته کیک رو خورده اینقدر تو دلم موند به شوهرم گفتم من کیک تولدمو نخوردم بنده خدا رفت بیرون یه کیک کوچیک خرید واسم